bu forumda yazı yazan siz değerli tüm arkadaşlarımdan bir ricam var yazılarınızı saygıyla okuyorum çoğundan bir şey anlamıyorum çünki kulandınız terinlerin çoğu teknik terimler diğerleri ise sizin katkılarınız benim gibi bir çok arkadaşımında anlamadığını biliyorum çok değerli bilgiler veriyorsunuz ama lütfen bu bilgileri türkçe yazın da bizde anlayalım yoksa sizin tabirinizle pala hepimizi bitirim servetine servet katar bizde arkasından bakarız hepinize saygılar sunarım.
Kpanışa kadar şöyle 70900 lere sarkar kapanışıda 71150 - 71200 gibi yaparız diye düşünüyorum, yarın düşerek açılış var görülüyor
Bu durumda geceyede kısaanket yokmudur?
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
on the table i think .. üvvv .. avatar belli poz belli . burnuma öngerilmeli bol küskü agregalı ön gerilmeli beton kokusu geldi ..üvvv![]()
2013,00
eldeki bir kuş daldaki iki kuştan iyidir
yooo
sadece türler arasında "toprak dolgu baraclar bir özelliği ile diğerlerinden ayrılır, farkını bilir misiniz" diye sorduydum.
toprak dolgu barajın farkı şudur.
üzerinden baraj suyu bir kere aşarsa, baraj yıkılır.
ben bunu yazdığımda vob'da çok ciddi miktarda kişi 67.600 seviyesini üstüne geçilemez sınır kabul ederek şortlamıştı.
zaten yorum yapmayı da orada bıraktım artıkın...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
ingaaaaa
Bu işctr yi alanın....
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Katılmıyorum.....Kendisini yakinen tanırım.....çok dayağını yedim....O anki halimi görseniz, bunu yapanın sanal değil de gerçek bir süper kahraman olduğunu siz de anlardınız.......Nadiren de olsa dayak seansları arasında,bi boşluğuna getirip bikaç fiske vurmuşluğumuz da vardır..
![]()
Bundan sonra iki senaryo olur bence:
- Maksimum sayıda kişi short'latıp yarın andromeda galaksisi boyutunda +gap yapmak
- Doğrudan yukarı sürüp maksimum sayıda short'çu stoplattıktan sonra daha yukardan maksimum sayıda kişi short'latıp yarın andromeda galaksisi boyutunda +gap yapmak
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri