ortalamamız bugün 68105 te, biz kaçtayız 71200 de, demekki gönlü henüz bu rakamda deyil, daha yukarısında,.....
ortalamamız bugün 68105 te, biz kaçtayız 71200 de, demekki gönlü henüz bu rakamda deyil, daha yukarısında,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
120 lik, 60 lık ve 30 luk hepsinde sıra satıştadır, bunun istisnası ise son durumları alışta olduğuna göre alış hareketine devam ederek direnç kırmalarıdır, bu dirençlerde,
72075, 71625, 71475 tir,
bu bölüm çok önemli, şimdi bu yeredeyiz
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
benden buraya kadar, her şeyi yazdık bu gün için bilineme z yok, izlemeye devam,....
Bozayı,
Bizim HPY ciddi adamdır..ileriye dönük söyledikleri uçuk kaçıktır..Ama ciddi adamdır..
yarın için %4 diyor..
60 lıktaki resme göre..71,850 yi geçersek...onu teyit eder..
bozoooo yaktın beni........allah tependen baksın...terse düşünce kac ....
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
rest cekersen agama ahada böyle donsuz bırakır adamı.......ha ha ha
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
250 kapadım....bundan sonrası agama ait...yarı gene soyacagım bugün mama bu kadarmış......
elmaslar, flamalar... zaten kabak gibi ortada ben buldum, o buldu, şu bulduya gerek yok. Az biraz formasyon bilen zaten görüyor orada olanı. açıkça duruyor...
Önemli olan gördüğünü söyleyip harman olmaktır gayrı....
72.100 üstünde herkes longgg............
71.850..yi aşarsa.....ya aşamazsa...........
böyle uçuk kaçık bir jani vardı.....jan janlı bir garan analizi yapmıştı...
şimdi vapurlarda jilet satıyor............
istersen gitde gör....vapurun adı....
şehit jandarma pilot kuzu..............
ha ha haaaaaaaaaa.............
![]()
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri