Borsacı ozgur, kac haftadır yazmıyor ? en son 65000 lerden short oldugunu biliyorum.. ne yaptı acaba?
Borsacı ozgur, kac haftadır yazmıyor ? en son 65000 lerden short oldugunu biliyorum.. ne yaptı acaba?
ya beyler ne yapıyoruz, ne yi paylaşamıyoruz, şunu bir anlatın da anlayalım, herkesin hali belli, ya uzayacam bu gidişle, zevkim falan kalmıyor, etmen eylemen, az gıpraşmayın, hepinizi savunuyum, ya ayıp oluyor, bozmayın topiğimizin tadını, hem içerden hem dışardan,...........
ya guzu müsterih ol be kardeşim, astitat senin kendini savunma ihtiyacın varmı be güzelkardeşim,.....
yarın gene benzetirler, tersteysek ki öleyiz, oluruz dört köşe, yuvarlak olmayalım yeter, etmen eylemen, bak proceksiyon yazacaktım, pro oldu şimdi onu içiyorum,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Günaydın,
29 Mart Pazartesi"Yurtdışı" Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi
GBP İpotek Kredisi Onayları (Şub) 11:30 48,4K 48,2K Yüksek
EUR Ekonomik Güven Endeksi (Mar) 12:00 97,1 95,9 Yüksek
EUR İş Dünyası Eğilimi (Mar) 12:00 -0,82 -0,98 Yüksek
EUR Tüketici Güveni (Mar) 12:00 -17 -17 Yüksek
EUR Sanayi Güveni (Mar) 12:00 -11 -13 Yüksek
USD Kişisel Gelirler (Şub) 15:30 %0,1 %0,1 Yüksek
USD Kişisel Harcamalar (Şub) 15:30 %0,3 %0,5 Yüksek
USD Kişisel Tüketim Harcamaları Deflatörü (y/y) (Şub) 15:30 %1,8 %2,1 Yüksek
USD Hazine-Timothy Geithner'in Konuşması 17:00 Düşük
USD Dallas Fed İmalat Aktivite Endeksi (Mar) 17:30 %4,4 -%0,1 Düşük
"Türkiye" Gündeminden Bazı Başlıklar
TCMB Şubat ayı Resmi Rezerv varlıkları (10:00)
Bol Kazançlar..
En az 3 HİSSE...
cümleten günaydın ,
mutlu ve kazanclı bir hafta gecirmeniz dileklerimle...![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
günaydın.. vobbb
Geleceği bilemezsiniz ama yenebilirsiniz.......
Günaydın,
Na şu graftaki mavi ve yeşil çizgilerin ikisi birden kırılmadan ufak tırtık amaçlı pozlar hariç short kovalamam... Cuma üstteki kırmızıya dokunur dokunmaz tepti zaten.... Yoksa "Bayram değil seyran değil, Pala beni niye öptü" sorusu kaçınılmaz olabilir...![]()
cümleten günaydın bol kazançlar ..
2013,00
eyooo manasız yükseliş tüm hızıyla devam ediyor..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
425 ort short cover ve flat .. 625 kısa .. .. son poz 625 kısa ..750 üstü istop için bakacam .. ü üvvvv.. sabah sabah fdowa bak vayyy ..
![]()
2013,00
Günaydın hayırlı işler güzel bir hafta geçirmek dileğiyle
herkse gunaydın...kapanısa 2 dakk kala 9xx lerde acılan uzunlar 600 den teslım...
hayırlı kazançlar...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri