fXci bak senin Sibop ünlü olmuş.
Birazdan digitürk 21. kanal Türkmax'da Sibop isimli program başlayacak.
fXci bak senin Sibop ünlü olmuş.
Birazdan digitürk 21. kanal Türkmax'da Sibop isimli program başlayacak.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
değerli forum dostlarım,
hiçbir karşılığı olmadığı halde grafiklerde gördüğü teknik analiz bilgilerini paylaşan,
indikatör ve sistemler konusunda tecrübelerini yazan,
sadece sanaldan tanıdığı birisi vobda kaybettiğinde üzülen,
kazandığında sevinen,
şakalaşmalarda bile birbirini kırmamaya özen gösteren sizler
iyiki varsınız...
herkese selamlar
indikatörlerin hesaplanmaları ve çalıişma şekilleri hakkında topluca döküman bulabilecegim web adresi var mı?
en iyi sistem yarışması başlamadı daha değil mi.....
hani balık rakı ödüllü olan....
biraz daha geç başlasın....![]()
yine ralli ve sen yoksun değil mi....daha geçen yazdım senin için ama sen öyle şerefsizsin ki yakında gelirsin.....
sen yine gelirsin ki bu 3. kez olacak sonradan seni kardeşi kabul eder bu forum....
sana teşekkür edenler olur....
ben hiç bir şey demiyorum ya......şerefsizsin sen kayahan sadece bunu biliyorum.....
gerekirse ceza alırım önemli değil ama burada yazmaya başladığımda en baştan beri dedim.....
şerefsiz olan,****** olan kim olursa olsun hakkında yazacam,doğruları konuşacam diye....
bunlar için burdayım,adam gibi olduğuna inandığım için burdayım....
umarım hep doğru,dürüst ve adaletli kalır burası....
iyi tatilller...
1044-1112 (1)
1112-1085 (2)
1085-1170 (3)
1170 -1152 (4)
1152-???? (5)
Şimdilik en yüksek olasılıklı sayımım. 5 i arıyoruz.
5 bitince ya B yükseliş C yükseliş yada B yükseliş A yükseliş bitmiş olacak.
Yani arkasından ya C düşüş gelecek ya da B yükseliş B düşüş gelecek.
1180 artık bir daha geçilmezse iki olasılıklı düşüş başlamış demektir. Geçilirse yukarı yapıp tepeyi bulup yine iki olasılıklı düşüş devam edecektir.
Şimdilik 1152 aşağı geçilirse başlamış demektir. Geçilmedikçe 5 yükseliş devam etmektedir.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Grafik...
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri