68075 çilerden 60 lığa destek geldi mesala 825 ten günlük seneryoda böyle işleyecek o yazdığım,
68075 çilerden 60 lığa destek geldi mesala 825 ten günlük seneryoda böyle işleyecek o yazdığım,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bozo...dünün altında kapasın yeter olummm....egitim yapıyor....dayak dayak olummm...
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
550 nin birin koydum 71025 den istihdam ettim, dov dünki gibi yaparsa güzel çalışacak,
İyi akşamlar ve iyi tatiller...
Emeği geçenlere çok teşekkürler...![]()
iyi tatiller.....
iki güzel gün sizlerin olur inşallah...........
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Emeği geçen herkeze teşekkürler..iyi akşamlar..iyi tatiller..
kapandı...
56 610...hacim 2 859....dünden çok....
71 025....268 615 kontrat....
sonuc...dünün altında kapattı....ama hala çok güçlü...
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
Abowwww......![]()
yorum yok haftasonunada short gayri
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri