69 000 e indiginde...longa gecip...bi 3000 puan tokatlamayı pilanlıyorum....67 000 de çok önemli....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
buraya atmayı unutmusum gayri mental ray alda emme sibob satta gayri
sibob uydugum sistemim
mentalray test aşamasındaki sistemim...
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Eyvah eyvah... amcam alıyor buradan... haberiniz olsun... pastada long artıyor...
yaşlı borsacılar böyle çıkışların son 20 dk..sında tetik olurlar....
kamyonu yanaştırıp....adamın üstüne dökerler.......
bozz amcadan masallar.........
70.300 altı kapanış isterim......
60.300 olursada hayır demem.......
ha ha haaaa...
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
ben plan yapmayacam, canlı izleyecem, onu takip edecem guzu,.......
bu seneryona bende katılıyorum ancak son iki tekmeyi böyle yedik, canlı yayın yapacam, denge bile hakkından gelir onun, çok basit,....ve şu anda günlük olarak alış devam ediyor,......alt zamanlarda 30-120 arası satıştayız, bununda gapı var, küsürü var,...onun için canlı yayın, bunu zaten izlemeye alt yapı var elimde, bence beraber gidelim, sen tecrübeni koy ben alt yapıyı,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
GARAN da 7.10 a verirse ip çekilir...
bovespa=biz
ilk hedef orası bence.
125, 375 yerelerinde iki grup flatım var,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri