100 puanlık yükselişe apsd -1000 arttı apsd -7200 gördü
kısa poz açılıyor
100 puanlık yükselişe apsd -1000 arttı apsd -7200 gördü
kısa poz açılıyor
975 den 1/5 oranında şort..limit üwww
Yeni yapılan saatlik sistem sat verdi
Kurallara uymanın ve doğru olanı yapmanın yeri ve zamanı yoktur...
etmeyin arkadaşlar yaw,
1-bunu VOBAŞtan başka kimse bilemez. sadece tahmin yürütülebilir.
2-kısa pozun açılması piyasanın düşeceği anlamına gelmez. ağa kısa açıyordur, 3.000 puan yukarı sürer. sen stoplarsın. o sonra düşürür.
APSD sadece yardımcı, o da senaryosal yardımcıdır.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Stro: Türkiyeye özel bir çözüm olabilir...Spiker eğer hükümet aleyhine bir şeyler söylerse anlaki yayın kesin canlıdır..Çünkü hiç bir medya patronu böyle bir şeyin yayınlanmasına izin vermez...Ancak spiker spontane söylerse böyle bir şey mümkün olabilir...![]()
sen giderken ben geleyorduk biliyoruk o teknikleri gayri
bende webcamle yaptıydım eyle bişey... hatta web cam den gardaşıma şaka yaptıydım... kendini canlı izlerkene arkasına adam yerleştirdim eyle arkasına bakıp bakıp duruyordu namıssız ilk ecayip gorkmuştu emme sonra goruntuyu inceleyince goruntunun kenarlarındaki dengesizligi anladı gayri...
tamam deyceksinki plazmanın kenarları hareket etmeyor.. hetta tv ve etrafındaki esyalarlan bırlıkte canlı yayını oraya copy paste ederim nolcakki emme eyle oluncada studyada dolaşarak çekim yapan kamera olmaması leazım
dini programlar genelde 2 kameraylan yapıldıı ucun biri plazmayıda gostereceh sekulde sabit digeri plazmayı gostermeyerek hareketlı olarakh sunucuya odaklansa dedigin olabilür aslında
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Sazan flat flat beklemektedir. (long sinyalini)
Sistem 71.375'den beri short.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
***do market başladı mı ne
69xxx ler görülmeden müsterih olabilemem
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri