dün shorttaydım bugün varımı yoğumu hızlıca satıp long oldum ...cok kazanacam cok...cok güveniyorum ben herseye....en cok da bu neşeli spk baskanına güveniyorum...param güvenli ellerde
dün shorttaydım bugün varımı yoğumu hızlıca satıp long oldum ...cok kazanacam cok...cok güveniyorum ben herseye....en cok da bu neşeli spk baskanına güveniyorum...param güvenli ellerde
şort sevdam bitmiştir dostlar....poziyonum kapandı... sağlı sollu vuruşmaya gectim........yapacak bir şey yok....
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
türkoğlu ...beğendiğim takdir ettiğim bir arkadaş.......
kişisel çekişmeleri bırakalım lütfen.....küfür ve hakaret olmadıktan sonra....
hadi gelin beyaz sayfa açalım.................
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
abi bazen diyorum bu bizim pambık olamaz gayri... herneyse gayri pambıkı tahrikçi başı ilan edeyorum..
şinci sistemli adam nasıl çalışır?
yuda şöyle söyleyim sistemcinin aylık karı nasıl olur ?
atıyorum
15000 pıvan kar -8000 zerar = 7000 karı olur...
yuani bu trade etmenin zaten ana kuralı zarar ve kar edilir emme karlar zararlardan yuksek olmak şartıynan.....
diger olaya gelince
kuzu abey zaten demiş evet hatalıydım sarhoştum azımdan kaçtı...ne dediiğimi bilmiyodum.. özürdilerim demiş...
hernyse konuyu kapatıyorum...herkesin hakkında hayırlısı olsun gayri.
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
full kontratla 200 ...300 puvana oynuyorum bugün...
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
71.000-...71.200 trade aralığında....
bu işi kolaylaştırır....teknik olarak......
71.200 üstü long....71.000 altı şort demektir....
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
hergün soygun moduna gectim...slow yok artık.....
her işlemim stoplu olarak...son 71 025 uzundayım..71 000 stop....ve full kontratla....
bizim borsamız borsa degildir....imzama bakınız bunlarla slow vuruşmak olmuyor...hergün soyacaksın bunu....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri