Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Yahu bu en fastingenlerinden biri sistem...Bi buna bakıyorum bi overall a bakıyorum...Bu manzara nire %25 eksi nire..way**...İbreti alem olsun histemci arkadaşlara...
![]()
Sistemlerin çarpılma dönemindede ısrarla zisteme uymayı dusunuyorum... bakalım çarpılma dönemsileri nezaman başlaycak gayri ... Yalnuz sibob yatayda çovu kez zerar yazdırmıyor sabit gidiyore emme varsın yazdırsın gayri..
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
fxci patron sibobta varmı bi hareket .. geçici falan .. ? üvvv
2013,00
Atina Borsasında short olan varsa ne haldedir şimdi?
+%5.20
En az 3 HİSSE...
sazan hocam 72.200 3 etiketi koydum geri gelişi 4 olarak sayıyorum yani yükseliş bitmedi diye düşünüyorum siz ne dersiniz saygılar.
şimdi bir kapatma davası söylentisi ve %5 eksi ile bir final taçlandırrı bu VOB u...böylece hafta boyuki panik yükselişi de anlamış oluruz
gizliden döl alan,eşkari buzağılar !!!!!!!!!!
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
histemci arkadaşlardan birisinin de bi grafiği ve böyle yeşil kırmızı okları koyabilecek bi ekranı olsaydı da göreydin o ibreti alem sistemciler için mi histemciler için mi geçerli olurdu.
ya da şöyle yapalım. geçmişte benim tepecek veya çökecek dediğim zaman dilimlerine senin grafikte bi ok koy.
5'liğine bile değil. hadi benden olsun, 15'liğine koy.
manzarayı beğenecek misin bakalım.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Saat 11 sonrası
Yorum Yok Long Devam
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
bugün burada deli para değişimi olacak...
birileri çok kaybedecek...
birileri çok kazanacak...
ve bunların hiçbirisi sistemci olmayacak...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri