alt kademelerin hale bak...
bu seviyeden alıcıyı nasıl bulsunlar...tek yapabilecekleri MC yiyen adamların pozları ile kapanmak.
o da yeterli gelmiyor elbet... 1-2 kademe geliyor...5 kademe ileri gidiyor.
vay anasını...
alt kademelerin hale bak...
bu seviyeden alıcıyı nasıl bulsunlar...tek yapabilecekleri MC yiyen adamların pozları ile kapanmak.
o da yeterli gelmiyor elbet... 1-2 kademe geliyor...5 kademe ileri gidiyor.
vay anasını...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
sayın kripto umarım stoplos yapmışsınızdır nedeni yarına mc ci sıkıştırma yapabilirler.
benim işim bitti......
herkese iyi akşamlar....
terste kalan dostlara üzüldüm.....
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
teknik sayımlar hurda oldu çöpe ayırdık bu gün çok kısacı olmalı dov bu gece 11 geçebilir akabinde yarın mc saatine kadar yukarı sürebilirler.
725 ten short! WHY demeyin! full deel amma az short az pilav az çorba ne biliim az kuru gibi!
AVRUPA PARLAMENTOSU BASKANI: YUNANISTAN'A YARDIMDA ISLER IYIYE GIDIYOR - CNBCE
-MATRIKS-
Geceye short giriş kanımca çok riskli... Ben flat gireceğim... Bakalım flat'ken nasıl gap yedirtecek bana Pala..Çok orjinal bir yöntem geliştirmesi lazım.
![]()
yaw yazmak istemiyorum aslında ama, short için aynı noktadan aşağı ikinci kez geçmeden short pozisyon açmayın arkadaşlar.
short açacaksanız, bırakın bi gitsin, insin, ikinci kez gitsin, ikinci kez inerken açın o noktadan.
bu zaten genel olarak yapılması gereken bir şeydir ama bugün ekstra bir önemli.
VOB 10 dakikada bir yeni zirve yapıyor. zirve yakalamaya çalışılmaması gereken bir gündü. grafiği açıp 10 saniye bakan herkes görebilir.
yapmayın etmeyin yaw...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri