kısa pozisyonda tabela başına kim geçtiyse stop yaptı görüntüsü verdiler.
strateji inanılmaz yaw...
kısa pozisyonda tabela başına kim geçtiyse stop yaptı görüntüsü verdiler.
strateji inanılmaz yaw...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
ımkb 5 hissesiyle......endeksinde vob..da a***** PALA......
PALA bu işte.......
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
buyur buda EURUSD nin PALA sı,
http://www.nytimes.com/2009/12/16/bu...6sac.html?_r=1
parolası öldürene kadar sat
vop kanal dırencinin ustunde stop and long 625 yeresınden sıstem yonundeyım short dıyene kadar
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
makas bugün ilk defa 150 puana indi.....
satarken 10 puanı bile hesaplar gaddar PALA...
725 kısa nasip oldu .. hamdolsun .. üvvvv bu nedir ya .. vayyy a* .. aa**a*a* *****
2013,00
Ben pes ettim bu gün başka işlem yok
Bu gece veya en geç yarın Yunanistan'a yardım konusunda anlaşıldığı haberi gelecek bence dikkatli olun.. Bu hareketin temelinde başka birşey olamaz. Geceye short gireceklerin çok pişman olma riski yüksektir.. Ufak bir kar peşine düşüp yakmayın sermayeyi...
Vay anasını hata bandının üzerinde yer çekimsiz bölgedeyik! Yörüngeyemi girecen aslanım Türklerin yeni icat ettiği uzay mekiğimisin! Eşşek gibi bandın içine girecek girecek amma şimdi sorun şu fiyatlarmı çekilecek yoksa bandmı yükselecek! ** OLMAK YADA OLMAMAK! Ulan contayı yakacaz beeaa!![]()
valla ne küsküsü patron..küskümü kaldı ortalıkdabarnak kıpıdatacak hal kalmadı ayularda...
her durumda küsküler ifadesinin -ler ini anlamadım
yahu arkadaş basiret bu kadar bağlanır yaw...3 ters indikatörümün 3 üde şortdaydı.... sistemde ala geçti sen otur şortta.......
şimdi misal histem nunu felan acaip kısa diyor...amma yedik tokadı...break
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri