jani abime ne oldu gören bilen varmı, bu toz duman içinde kayıpmı oldu acep....
jani abime ne oldu gören bilen varmı, bu toz duman içinde kayıpmı oldu acep....
karar verdim.ilave ..risk alacağım.........
70.300 aşağı geçilirken .....
70.275-70.250 de şort basacam........
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
asya düşüo..yunan bitik... portakalın notu düşüo.. velakin tom amca, liz ve mary teyze gövde gösterisi yapıo.. helal.. kim tutar..
Bundan sonraki senaryo piyasayı yataya bağlarlar ve yedire yedire o longları kaparlar aslında herfiler kendi satışlarını alarak buralara getirdiler..Yosa gerçek alıcı olduğunu sanmıyorum kesinlikle....
bir yudum su verin lo bağrım yanıyor bağrım...elbet gececek bu cileli günler...dogacaktır vadettigi günler hakkın...belki yarın belki yarındanda yakın.....
cani şimdi irakıya başlamıştır.....
gece gelir buralara......sarhoşluğuda çekilmez......
dönüş olduğunda sürekli bir düşüş beklemiyorum... tıpkı geçen sefer 68-70 aralığında nasıl git geller yapıp millete şortu unutturdularsa yine öyle silkelemeler yapacaktır...
bu arada spotta da malları taksim etmiş olurlar...
70550 olması bile beni inandırmıyor nedense.gerçi ben flatım.Ve büyük bir düşüş bekliyorum ama daha değil henüz tüm şortçular S/L yapmadı ve longa dönmedi diye düşnüyorum..Bu Grafik bana büyük düşüş gelicek diyor haftalıkta ama ne zaman işte burasını kestirmek zor.Eğer usd bazında olan bu grafik kırmızı kanal üstüne atarsa o zaman ok derim.Olmazda değil tabi..
![]()
ımkb 5 hissesiyle......endeksinde vob..da a***** PALA......
PALA bu işte.......
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri