69400-69600 arası extra yaptım, ağaya duyurulur,....
69400-69600 arası extra yaptım, ağaya duyurulur,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Aracı kurumdan aradılar kontratların 1/4 ü gitti abiler,devam etmek icin..mc 'um hayırlı ugurlu olsun...
haram zıkkım olsun global mafyaya,haraclarını kestiler benden...
Short yada Long,iste bütün mesele bu
69600 tekrar kısa..
genel taktiğim, şu sabit cörttüm var, onu tutuyorum, zirveye yakın extra koymaya çalışıyorum, hem çıtır için, hem derin yakalamak için, kafalarını bilemeyiz sonuçta,...
gün sonu, eski cortuma geri dönecem, böylece yakalıyacam ve fena dövecem, kimse elimden alamıyacak, isterse 950000 ne gitsin, ........
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bu durumda benim başıma gelen mc nin ertesi günde devam etmesi, ben kol kestikten sonra sanki .......... yapar gibi hooop eski seviyelere dönmeye başlardı şerfffsiiizzz py. Bu sefer sadece %50 oynadım yoksa maliyet dürbünle bile gözükmüyor. Geçmiş olsun, sabrın bol olsun.
ortada hicbirşey yokken songünlerde görülmemiş bir cıkış icindeyiz......orantısız bir güc kullanılıyor.....amac sadece ve sadece şortcu dogramak....başka hicbir sebep yok bu cıkış ücün....
ihsallah eksperim,ama psikoloji bozan birsey,insan kendini kotu hissediyor..aptal gibi hissediyor,basarısız,güvenini kaybediyor..saglınızdan daha önemli degil ama,para zor kazanılan kolay kaybedilen bir meta kazanma ihtimalin her zaman var,ama saglıgınıza dikkat edin abiler,ben gecen hafta evimde psikolojim bozuk diye esimle bile kavga ettim,dikkat edin kimsenin kalbini kırmayın,icinize gömün ama gönlünüzü kırmayın..
Short yada Long,iste bütün mesele bu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri