adaş...
toprak dolgu baraj özelliği... üvvvvv![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
mental ray 5 dakkalık
emman dikkat ......... şinci mental long deyüü long açan felam olur bakınız taa 66125 yeresinden bevri longda.... sekata gelmeyin gayri....... Bilgi amaçlı göndereyorum (sözlerimi sen yenisin galibaler dikkate alsınz)
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Bir fıkra vardı
Bir papağan ile bir eşşek ucağa binmişler ucakta havalanmış.bunlarda yanyana oturmuşlar.Papağan hostesi cağrmış bir su istemiş hostes getirmiş suyu .Papağan vazgectim demiş al bunu götür.hostes geri götürmüş suyu.Biraz sonra bir daha su istemiş hostes yine getirmiş Papağan yine vazgectim al bunu götür demiş Hostes yine geri götürmüş.Eşşek sormuş niye böyle yapıyorsun diye Papağanda hic ib..lik olsun diye cevap vermiş.Bu iş bir kac dfa tekrarlanmış her seferinde hic ib..lik olsun diye söylüyormuş.Bu defada Eşşek hostesi cağırmış su istemiş hosteste getirmiş eşşek te vazgectim geri götür demiş .Hosteste gidip pilota durumu anlatmış eşek bir daha su isteyip yine geri götür deyince görevliler bunları tutukları ları gibi Ucaktan aşağı atmışlar.Aşağı düşerken Papağan ucmaya başlamış eşeğe sormuş niye böyle yaptın demiş o da hic ib..lik olsun diye cevap vermiş .papağanda len madem ucma bilmiyorsun niye ib..lik yapıyorsun demiş
Biraz gülelim istedim ...ortamı rahatlatmak lazım
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
Spot 100 hedef yerelerinde! Utandırmasa bari bizi 150'den azucuk kısa açtım hemmen 600 e kadar aldı deyyuzlar!![]()
Bu kanal sistemi komple yanlış olabilir, ancak doğru ise yakınlardaki son direnci de aştı. Buralarda tutunması 72.000'i çok olanaklı hale getirir gibime geliyor...
"yuh ya daha ne kadar yükselcek ,fezaya mı gidecek" mantıı o kadar yanlıştır ki...neyse o...ne fazlası ne eksii...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri