kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
adaş, sen yiit bulut'a de ki, £/$'da, günlük grafikleri bi açsın baksın.
ne gördüğünü söylesin baa.
sana zahmet.
abavv günlük didim. ben, günlük didim...hemide forekste günlük graf didim...
lem nooluyo baa...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Merhaba forumun güzel insanları!
69,45'den 1/2 kısa.... stop 69,75... gazamız mübarek ola..
Hata bandının üst noktasını zorluyoruz (günlük yakın vade) buralar artık tehlikeli yerler! Burdan eğer giderse gidebilirse 70250 ye kadar daha yolu var.Sonrası biraz zor BEEAAA!
saat 12.00 sonrası ........
Yorum Yok Long Devam .......
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
aps 224768 apsd 6680 hareket devam ediyo.. düşüşe dair herhangi bir iz yok.. grafikte üst hedef 71xxx sonrasında 75 k daha shortcuları pes ettiremediler o yüzden yakın bir düşüş beklemek şimdilik zor.. ortada bişey yok henüz.. piyasa yükseliyosa yükseliyodur inat etmemek lazım...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
kitaro arkadaşın 2 sene göremeyecegiz dedigi seviye 1 saatte yıkıldı .
ülkenin ekonomik anlamda iç dinemiklerinde hiçbişey yok, ama borsası her gün %2.
lem borsaya bak kamera şakası gibi.![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri