1 yılda shortcular sadece 2 kez güldü..sadece 2 kez..
1.cisi 65000-56000 hareketi,dubai krizi haberiyle yukarı pompalandı 71500 e kadar-kasım ayındaydı...bu arada yine dogradılar..
2.cisi 69500-59500 gecen vade hareketi...oradan da geldigimiz nokta budur..simdi 69200...
Simdi yine shorttayız..ama bu sefer bicildik..cunku buraya kadar gelemez diye dusunduk,neye göre makroya gore halbuki makro yavas,vob hızlı,biz burada hata yapıyoruz..diyoruz ki Türkiye'de durum kotu borsa bu seviyede olamaz..tamamen dogru ama islemesi cok uzun bu aralarda dagılıyoruz hep..
Jani cok haklıydı 65800 ü görünce bu pozisyondan cıkacaktık,ama yine uyuttular,dediler ki IMF yok,bizde akıllı olarak ne dedik,ula IMF yoksa bunlar neyi satın alacak basalım...ebemizin örekesini satın aldılarr..simdi isimiz duaya kaldı...
Short yada Long,iste bütün mesele bu
vaziyet ve eziyet
satan 3500
alan 2300
alıcı EFG
satıcı Üryanlar
grafik dirençleri hoby 69500 x30..70bin
aşşama kadar düşmezde akşam bu direçlerde yada üstünde kapanırsa yandığımızın resmidir...
biraz gerilerse nefeslenip yeniden 1000 puan kemiksiz için hazırlanacağız...
cümleten merhaba,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
MC saatleri geldi..geliyor......
PALA..nın insafına kaldı iş.....
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
heç beğenmedim piasadaki durumu. heç. bu deyyus artı makasa geçmedi. yağni istediinde hala minimum 600 pıvan + marjı var. piasa coşmuş tepesine dınklıyor. ama makas eksi. bu bonusu her an gullanabilir. ama kullanmıyor. niye kullanmıyor. kullanacah mı? yoğsa hesab başka mı?
this is a war between good and bad, mert and namert - kha
Felsefe,psikoloji,toplum psikolojisi,sosyoloji,ekonomi,tarih,finansal spekülasyonlar tarihi ....ve arştırma raporları.... her fırsattta değirmen gibi öğüttüm,öğütüyorum.Donanımı sağlamak edasıyla....
Yaşam tecrübelerinden rehberlik hizmeti cabası....
Lakin ; karşınızdaki güç odağı,bilimi teknoljiyi en üst düzeyde örgütlenmiş güçleriyle ve tahminimizden büyük ekonomisiyle işini yapmaktadır...
Duygu hakgetire...Yaşamın tek gayesi en büyük olma.. küresel sermayenin yönetici paydaşı olma..
Mücadele şekillerini gözden geçirip duygusallığı bırakmalı
Yoksa ya şair... ya filozof yapar PY!!
Teselli iletilerinize teşekkür..Borsa vob işlerinde kullanılacak paranın yaşantımda hiç bir değişiklik yapmayacak düzeyde olmasına hep dikkat ettim.
Biraz adrenalin... Çoğu zaman fazla zamanımı alıyor diye kızdım kendi kendime ..Saygı ve sevgilerimle...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri