Dax sonunda 6050 dedi. Çok uğraştı zavallı.
5897 pivot gibi algılayalım.
Üzerinde 6050, 6090, 6176, 6257.
Altında 5836, 5767, 5660.
Yurtdışında bugün tepe gelmezse ki az ihtimaldir, 7 Nisana kadar yükseliş senaryosu devam ediyor.
Vix destekler 17.50 ve 15.00.
Dün 17.5X kapadı. Geçemezse yine aşağıya döner.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
ben raatım kitora...2600 puan aldım bu yükselişte...pişmanlık mı
ama bence bu tarz sataşmalar bu forumda ona buna,kendi pozunun emin olmamasından kaynaklanır...unutma bozuk saatler bile günde bi kez dooruyu gösterir...
o yüzden herkes önünden yesin mi ne ööle bi söz vardı...onu deyeceum...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Endeskteki pozitif sinyal dünkü kapanış ile perçinlendi
9:37 / 25 Mart 2010 | IMKB ve Hisse Senetleri
Yatırımcı Köşesi sayfasında yer alan IMKB-100 endeksi grafiğini güncelledim.
Dünkü kapanışı takiben endeksin güçlü görüntüsü perçinlendi.
Şimdi 54.100 korunduğu sürece teorik hedef 59.130 noktası…
Yukarıdaki yorum http://smartrends.com/?page_id=11 sitesinden alıntıdır. Bu siteyide sanırım 6 aydır takip ediyorum. Tahminlerinde isabet oranı yüksektir. Tabiki piyasada kesinlik olmaz...
2 gün öncede buna benzer bir yorum foruma yapıştırmıştım.
Kısacılar dikkatli olmalı.....
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
her taraf eksiye dönecek nerdeyse fakat biz hala mualla oh ne ala modundayız...
Esas sorun bence genel cogunlumuz sistemlerimizi tam olarak tanımıyoruz, Sistem sinyallerinin bize yasatacaği olumlu ve olumsuz suprizleri( karli zararli sinyalleri) net olarak bilmiyoruz. Ben sistemimi iyi tanidiğimi dusunuyorum ki sistemim hiçte ole yuksek performansli bi sistem değil bir cok kişi vasat bile sayılabilir.
Mesela sistemi olanlar hic bire bir similasyon yapiyor mu ?
Sisteminizin aylık veya yıllık performans ortalamasi bilmek baska o ortalama degerini nasıl elde ettiğimiz baskadir.
Bir sistemin aylik 3000 puan kar ortalamasi olmasiyla 3000 puani elde edinceye kadar sermayemizindeki artis ve azalişlar daha farklıdır.
Devam edeceğim
bozuk saat sürekli aynı şeyi söyler ben şubat sonunda 60000 altı görünmeyecek stopum 59000 dedim ayı tuzağı yapıp yukarı döndü yani o zaman long kazanacak dedim şimdide short kazanacak diyorum
neyse zaman yine beni haklı çıkaracak 200-300 puana oynayanların parası gitmesede sağlıkları gidecek
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri