kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
69.15 1/2 daha shortladım, full short olduk.. hadi hayırlısı..
Vadeli İşlemlerTanımU/KMiktarBirim MiktarBirimMaliyet FiyatıUzlaşma FiyatıKar/Zarar111F_IX0300410U28100TL60.42569.224,570
Geleceği bilemezsiniz ama yenebilirsiniz.......
düzeltmesiz 4bin puan yaptı, artık 69.5'dan kurşunları yağdırmak farz oldu... gel bakem, menzilime girdin pala efendi
Onca yazılanlara ragmen halen pıyasanın yonunu tahmin etmeye, gayet net yukari hareket varken shortta ısrar etmeye, veya her yukselişte yeniden short acan arkadaşlara gercekten uzuluyorum , tasidiğimiz longlara sevinemez olduk...
Arkadaslar piyasayi tahmin edemeyiz bırakın piyasa istediğin yone gitsin ister satis yesin ister deli gibi alsınlar, Şahsen piyasa niye yukseliyor niye dusuyor hic mi hic umrumda değil tek istediğim dusus veya yukseliş olsun.
Piyasa yukari giderken sizde long trenine binmek yerine enerjinizi ve sermayenizi niye shortlarda heba ediyorsunuz. Satis gelmeden satmayalım ama satis geldiğinde ve sistemler sata gectiğinde tereddut etmeden satalım ve hic erken realize etme hatasına dusmeden bekleyelim.
Arkadaşlar aracı kurum tavsiyesi olan varmı .İzmirde olması tercihimdir Şöyle ekranı kitlenmiyen,matriks verebilecek,komisyonu makul seviyede olan.Özele atabilirmisiniz.
patron, hani senle konuştuğumuz bişeyler vardı.
hani ben bazı rakamlar söylemiştim.
hani uçuk demiştin ama, sonradan sen de demiştin ki, aslında şöyle olursa mantıklı geliyor...
hani longları 1.600 puan kafana yediğin halde o yüzden bozmamıştın...
forekste 4 saatliklerde bişeyler göstermiştim sana hani...
4 saatlikler bu işin kralıdır demiştim hani...
hani hani hani...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
ulen yanarım yanarım...şu yukselısı görüp,başından mallanıp...sadece yarısını alabilmiş olmaktan yanarım...ha bi de kısadan 500 yedık zarar,onna yanarım...)
--Eksiklik Kendi Özümde--
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri