saat 17 sonrası
Yorum Yok Long Devam
saat 17 sonrası
Yorum Yok Long Devam
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Haydi düşşşşşşşşş artık düşşşşş
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
sibobsuz düşmez![]()
Kurallara uymanın ve doğru olanı yapmanın yeri ve zamanı yoktur...
abi burda ara verilmez .. bence .. en tehlikeli bölge . .2 gün hiç bakmasam sonra gelsem çok farklı fiyatlar gördüğümde oluşacak pişmanlık duygusu .. dahada sıkıntı stres yapar bende .. o yüzden 1000 puan zararı realize edip ve kontrato kaybımıda göze alarak . alsata döndüm .. hayırlısı ..
2013,00
Yaw ne bu forumun hali, halimize bakan da +5000 puanlık hareket olmuş zanneder. Dün 67600 kapattı, şu an 68600... +1000 puanlık hareket en sıradan günde bile oluyor heyecena kapılmayalım...
Geceye ZİŞD, yarın bakarız duruma...
Tabi ben geceye short girdiğimden yarın yine garanti + gap var, ondan sonra bakarız duruma demek istedim...![]()
son 650 short pozdan sonra 600 long 700 short yaptım .. son poz 700 kısa .. rahatladım biraz ..
2013,00
bombala tansel..üwwww
Kapanış tahminim 68225
Anket yokmudur?
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
kudrete bak arkadaş...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
YEni açılan shortlara ve al-sat lara itirazım yok ama yukarı giden bir trendde ısrarla neden kısada beklenir anlamıyorum.
dost acı söyler beyler. burda gerektiğinde SL olmayan maalesef batar.(kendimden biliyorum)
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri