bu ne şiddet bu celal **...69400 kapanış tahminim mecburen tahmin..öyle görünüyo..üwww
bu ne şiddet bu celal **...69400 kapanış tahminim mecburen tahmin..öyle görünüyo..üwww
600 ort long a* .. kapattım pozu eski tarza dönemye çalışacam .. a* a*a a*a*a**a
2013,00
725 flat ..
2013,00
Bu işte Garan takibetmezsen olmuyoraşırı yükseldi bu kaat, ketenpere aleti noolcek
Ama tabiii Mart ayı bitmek üzer, bitsin ne nok yiyecek bakalım![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
650 ort kısa ..
2013,00
8 aylık yataylık ve yukarı kırış.
Ne kadar yataylık o kadar yukarı sert hareket.
Faiz arttırım demek bankalara kar demek.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
pala mekanik çalışmıyo tahminim .. bakıyo piyasaya yukarı vuruyo bu yukarı vurdukca vobda bıton benım gıbı shortcu toplanıyo .. o daha da yukarı gıdıyo o gıttıkce yenı shortcular geliyo , e yukarı gidiyo gittikce para kazanaaaii kazandıgıyla tekrar mal alıp yukarı gidii... o gittikce daha kazanıyo biz kaybediyoz.. ortada mekanik sistem yok .. aga hesabına bakıyo yukarı gittikce + para geliyosa basıyo yoksa aşşa basıyo.. aga yoksa kafayı sıyırır yok sıstem al verdı yok aman sat yeresınde onla ugrasırmı .. kendı alım yapsa pıyasanın tum sıstemlerı al verıyo zaten.. o satsa tum sıstemler sat verıyo![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Bu asamadan sonra poza girmek için geceyi düşünmek lazım dow ne yapar dowun durumu bana pek parlak gelmiyor uzun poz giremem kısayıda maçam yemiyor geceye şimdiden yazayım fılatım.Kafam rahat. Zaten bu çıkışta indi bindilerden bi mok kazanmadık sayılır azcık kazandığımızıda geri vermeyelim
Spot 30 Aylık bazda 68483,
Haftalık bazda ise 69147 üzerinde kapanış yapmışlığı yoktur, günlükte ise 69147 üzerinde sadece 4 gün kapanış yapmışlığı vardır, günlük kapanışların en yükseğide 69718 dir, hatırlayalımsaygılar.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri