11148 sonuçtan 1 ile 12 arası

Konu: borsada...delikanlılar harman oluyur.....

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı elstock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 haftadır yabancı kanalları dolasıyorum,alman DW,Fransız TV5 Monde,CNN,Bloomberg..Hepsinde Istanbul-Turkiye reklamları..Resmen global pazara dönüstü İstanbul..Amerikalılara Türkiye'yi pompalıyorlar,gelin diyorlar burası yolunacak yer,her yer bakir...aksam bloomberg'de türk iş dunyası yöneticilerle muhabbetler,3 hafta önce Orhan Pamuk'la röportaj..amerika'nın yeni yükselen degeri burası oldu artık,para burada...projeksiyon bu bence,bizde shortluyoruz,kendimi don kişot gibi hissediyorum,degirmen Fed'e karsı,benim kontratlarım..*.*
    el stock bırak puştları, biz önümüze bakalım, bak benim tv kapalı, link tıklamıyorum, gazete almam,.......bırak o puştları, serv yaşanıyor resmen, bizde serv i alıp satıyoruz, işbirlikçiyiz yani, bu anlamada kendimi sorguluyorum, ama bunlar geçer, bu ülkenin zor tarafları vardır, bunlarla sırası geldimi tanışırlar, batan gemi, öle kolay deyil, adamlar ülkeyi satın almış ülke ikinci el olmuş haberimiz yok, verdiğin habere göre, öle kolay deyil, istanbulla dünyayayı kurtaramazlar,........

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

2. 6 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri