YYŞD ınga
YYŞD ınga
Sazan birazdan toplantıya kaçacak.
Kaçmadan sistem durumunu belirteyim.
Classic Sazan hala SHORT.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
dün altın'a çüşşş demiştim.
bugün de izninizle USD/JPY'ye yuh hayvan demek istiyorum.
hatta izin vermeseniz de diycem.
yuh hayvan...saatlik grafik şaka gibi oldu.
millet "capon yeni de neymiş paranın hası dolardır" diyo...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Peki altında strateji ne olmalı?
1080-1085 in altında kesinlikle long pozisyon düşünülmemeli.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şimdide ABD ekonomisi toparlanıyomuş oldu iyimiNisan ayı başında tarım dışı istihdam verisi iyi bekleniyormuş, iyi olursa Nisanda Dow uçar kaçar senaryoları beklenti olmuş
Yok dow 12100 olacak, iki yıl önce krizin hortladığı seviyelere gelecek![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
2009 ilk aylarında 1,83 ten HSBCEFGAIJKLMNOP tarafından satışa zorlandığım garan hisseleri 7 ytl oldu üvvvv de üvvvvv üvvv de üvvvv aha daha yazamadan 7,10 olmuş piuvvvv
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
68.4 tan ek short yaptım. 1/2 short oldum..
olayım allahına.. vob bu vob
Geleceği bilemezsiniz ama yenebilirsiniz.......
Nisan vade son çıkışta 59200 den 68450 olduşaka gibi, her kısacıya poz kapattırma fırsatı vermediler bile, uzuncularda poz kapandıkça yukarı hareket devam dedi, arada kötü haber çıkıyor uzunlar kapattırılıyor panikletiliyor, sonra? kısalar kapanmadan yukarı, böyle böyle yukarı geldiiik
, kısada kalmaya inat ettikçede bunu devam ettirmemeleri için bir sebepte yok görülüyor, ne ketenpere ama, en iyisi haberlere kulakları tıkamak.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri