İpin ucu puştun elinde olunca,hiçbir şeyden emin olmamak lazım...
İpin ucu puştun elinde olunca,hiçbir şeyden emin olmamak lazım...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
cümle alem şortşayne...üwwwww
Yav Amon RA'da ikide bir grafik ekliyo demeyin dikkatli olun diye ekliyom 625 ten depiyo LÜTFEN DİKKAATTTTT! AHA GRAFİK BURDA!
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Disiplinini hayranlıkla takip ediyorum abi...![]()
![]()
Teknikten senin 1/10'un kadar anlamam, ama anladığım kadarından sistemin bazı sinyallerinin sana ne kadar zor geldiğini tahmin ediyorum.. Bu ay içinde çok oldu... Yine de uyuyorsun... Bende REF(+)'lı sonuçları REF(+) olmadan elde eden sistem olsa bile senin gibi uyacak displini bulamam herhalde...
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
72000
Geleceği bilemezsiniz ama yenebilirsiniz.......
Yahhu eur/usd çöktü, bu borsalar ne dokuz canlımış arkadaşlar, şaştım billahi, nerdeyse krizde dowa tarihi zirve yaptıracaklar, yani allame tradera pabucu ters giydirirler, ondan sonrada çıkıp piyasalar olması gerekeni fiyatladı derler iyimi? çok sinirliyim yaaa... bana sabır lazım bol bol, saygılar.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
savol emme dathill modunda olmasam uymam herhalde yuada artık alışkanlık da olmuş olabilür ... emme benim dathill modunda kaldıracım ... hırçın trade modundakinden daha az oluyore buda zisteme uymayı kolaylaştırıyore herhal..
bu arada tekniğe ters olduu ucun buyuk ehtimal sibop son sinyalda carpılabülür![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
ingaaaa
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri