Şşşşttt Unlim... Geceye short diyorum... Kime diyorum... Pişman olacaksın desene...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Yav yarım saattir grafik yüklemeye uuraşıyorum olmuyor saatlik grafikteki sayımım ve plot noktalarını göstereceektim kısmet olmadı! saatlik grafikte 66900 ün altında kalırsak düşüş akımına gireriz şuanda sıkıntı yok! Lonklar gol olur!
Altın için bu takip edilmeli.
Bollingerin altına iniş ve zıplama.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
5 dk grafikte 67700-735 direnç burası sıkıntılı geçmekte zorlanıyor! Hade bakem bi el atın! Bak bu grafiği yükledi tööbe tööbe!![]()
Sazan Vob'a henüz bakar.
Dün longların yarısını kapamıştım (histemle), bugünse 13:00 barı 67.55'den kalan longlar verilmiş. Sistemle. Sazan Sistems o saatten beri SHORT.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Şimdi ben geceye short gireceğimden yarın + gap garanti. Bence açılıştan hemen sonra 67.750-67.900 aralığından bir yerden nesiller boyu sürecek, destanlara konu olacak bir düşüş başlayacak...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri