Teknik indikatörlere göre dow yukarı açacak gibi görünüyor...
67.700-725 tekrar yukarı geçilirse sert hareketler geleblir
Teknik indikatörlere göre dow yukarı açacak gibi görünüyor...
67.700-725 tekrar yukarı geçilirse sert hareketler geleblir
biz furuskan bilgili türk evlatları....bu rakkamlara bakıp oynarken....
karsımızdaki YAGLI GÜREŞ YAPMAKTADIR....sürdügü yag zeytinyagı degildir...sentetik yagdır....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
Fed / plosser: "batmasına ızın verılemeyecek kadar buyuk" degerlendırmesı pıyasalarda dısıplını asındırıyor
matrıks-
yeteri kadar bilgi yazdım...yoruldum valla...lem serefsizler tesekkürler nerede...maaslı elemanmıyım ben....
yazmıyporum artıkın....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
Kuzum gerçekler anlattığın gibi ama adamlar gerçeklerle oynamıyo...canları ne tarafa isterse o..
Kriz bizi teğet geçmedi mi? ülkeyi güllük gülüstanlık gösteriyolar..
tekrar merhaba dostlar, biraz seyehat yapıp geldim, dışarısı bombok, iki grup insan gözlemledim, bir grubun aydan gelmiş gibi bir hali var, karıncanın beli ince ve kıçını taşıyamıyor artık, ancak kafası dahaileri diyor, antenleri mızrak gibi olmuş, ününe geleni şişleyecek gibi duruyor, öte yandan kıçına bir çizik atsan, yırtılp ne var yok dışarı salacak, gerilmiş davul gibi, sanki teflon burada icat edildi,........
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
kuzum ben halen dathill moddy yani sisteme devam gayri ..... short sinyalinde hemmen yapıştıram buraya bavriteknik trade etmediim üçün topiği meşgul etmek istemeyorum...
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
bugar ...
o gırgır be...serefsiz olan tek kiş var...oda bu deyyuuuzzz....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri