oldukça müsterihim ..endeks tıkkandı bence ..
ahanda sayımlar ... üçüncü dalga çok uzadı ... beşinci dalga kısa kalabilir bence .. ed ye benziyor zaten .. az kaldı tahminim .. küskü is on road i tihnk .. üvvvvv ..
![]()
oldukça müsterihim ..endeks tıkkandı bence ..
ahanda sayımlar ... üçüncü dalga çok uzadı ... beşinci dalga kısa kalabilir bence .. ed ye benziyor zaten .. az kaldı tahminim .. küskü is on road i tihnk .. üvvvvv ..
![]()
2013,00
bukadder zistem mühterabatı yeter![]()
ben kafke içmeye gider...
yorum yok long devam eder
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Posbıyık nerde? Bugün takılamadım !
4. dalga biraz acayip geldi gözüme sayın patron... Alt dalgaları nasıl bu meretin acaba??? Bir de bana acil 50.000 puan lazım, bir sonraki dalgayla alabilir miyim bunu acep??
Bu arada flat devam... Geçmiş çarpılmalarımdan aldığım dersler sonucu bugün ciddi bir neden olmadıkça (tüm sistemlerin short'a geçmesi gibi) short yasak bana bugün...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
GBP/USD 1,4979 long'a bekleyen emir girildi.
stop: 1,4953
TP: feza...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Bugün biraz önemli çünkü 1168'e yakınız. Tepenin geçen hafta gelip gelmediği bugün anlaşılabilir.
Şu an durum çok basit.
Geçen hafta görülen tepe Dow 10819 ve büyük resim direnç 10823 (üstü kapanış olmalı) bu hafta yukarı geçilirse 7 Nisan'a kadar tepe bekleriz.
Geçen hafta görülen tepe Sp 1168-1170 bu hafta yukarı geçilirse 7 Nisan'a kadar tepe bekleriz.
Aksinde geçen hafta tepe gelmiş demektir.
Ayılaşacağımız yer 1140 altı kapanışlar.
Şu an bulunduğumuz değerler 2003-2004'de 3-4 defa denenen ve uğraştıran yerler. Az yukarıda ise Lehman çöküşü yereleri var.
Russel ve DJT 200 Haftalığın üzerinde, içinde bulunduğumuz durum bunun Dow ve Sp'de de olup olmayacağı.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
TGG=1 selçuklu bosajjjj....fekat sistemler hala sat vermiş değil..sana bişi olmasın
ufaklık şimdilik geri çekilmeyi bitirdi normale döndü.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri