Sayfa 393/925 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon
11090 sonuçtan 4.705 ile 4.716 arası

Konu: borsada...delikanlılar harman oluyur.....

Teşekkür Teşekkür 
    73
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    130
    Toplam Teşekkür
    31 Yazısı Teşekkür aldı

67775 dönerse hedefim 55XXX...

2. 7 Kullanıcı tractact tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

öğlen bir iş için çıkacam kısa süreli,.....

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

4. 3 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    3.219
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.393
    Toplam Teşekkür
    1.371 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    garan 6.95 oldu ...yokmu arttıran....ha ha ha
    bunun anlamı ya fezaya yolculuk var...ya yerin dibidir.......yol ayrımındayız.......

6. 1 kullanıcı eksper tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yakalanan varmı,........o kadar yazdık, ben dünki longları 67000 ve 67025 den verdim, flatım, 67175-66825 arası long bekliyorum, 67875, 67925 short yazdım,.....yalnız 68200 ler var, görüntü çok kuvvetli,
    bu bugüne sakın yanlış anlaşılmasın,.......mesela yarına deyil,

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

8. 5 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    1.824
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    346
    Toplam Teşekkür
    99 Yazısı Teşekkür aldı

kuzunun garanti ile ilgili yazdıkları cok anlamlı idi dün tşkl kuzu

10. 1 kullanıcı marlla tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    67775 dönerse hedefim 55XXX...
    saygı duyuyorum ancak, 67775 için çok vaktimiz olacak, nedenlerini paylaşmıştım, 66725 altına iner ve kalırsa ben o zaman döndü derim,
    bunun dışında en azından yatay yaparki, 67775 ten bir kaç kere satma ve alma fırsatı yakalrız diye düşünüyorum, şimdi ilk vereceği satış sinyali zaten fake olacak, bu 30 dakikalıkta böyle,.....

12. 9 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

şimdi geçmiş yazılarıma bakın lütfen, bu yazılarda fena fırtına estirdikki oturduğumuz yerden, kimseyi takip etmeden ve kimselerden etkienmeden, anlaşılır ve sade, özden gelen sesi çıkardık, nerede bunlar sayın kuzunun bu topiğinin başlarında, o olmasa bu seviyeye getiremezdik birikimlerimizi ve bu yüzden çok saygın bir yeri var bende,...

şu dolar fiyatına bakın bu düşmüyor dimi, ülkede dolar sorunu varmı yok, ne var cari açık sorunu var, ödemeler dengesi problemi var, istihdam sorunu var, bunlara bakan varmı yok, yani bu nedemek bu açıklar bir şekilde sorun ve tehdit oluşturmuyor, yani biz bunu görüyoruz hissediyoruz ancak finanse ediliyor, bunu demiştimki ağa üzerine tül giymiş dolaşıyor, bedeni görenler basıyor cörte, çünkü beden cötlük beden, ama tül işi götürüyor terste bırakıyor,.... bir başka yazımda bu adamlar kriz öncesi 1.200 dolara yakalanmışlar krize, şimdi dolar 1.56xx buradanda hesap yapılabilir, hedef için ve gelişmeler bunu destekliyor, dolar çıkıyor, bunlarda çıkıyor, elbet bir nokatada sürdürülemez olacak, fakat bu onların noktasında bizim deyil, öte yandan coniye baktığımızdada bunu görüyoruz, oarada da dxy artışına rağmen yükselen py ler var,10 yıllığe rağmen, bir başka yazımda bunlara sınırlar koydum, üst sınırlar, deddimki buraya kadar normal ama bundan sonrası problem, hepsine koydum,....

sonuç korelasyon bu,.....üsküdara geçiyorlar büyük abi öncülüğünde orada obama yıkılmamalı burada malum, üsküdara geçmek zorundalar buna mecburlar,....

SONUÇ: BİR ŞEYDEN HERŞEY HER ŞEYDEN BİR ŞEY,....

14. 10 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

şimdi geçmiş yazılarıma bakın lütfen, bu yazılarda fena fırtına estirdikki oturduğumuz yerden, kimseyi takip etmeden ve kimselerden etkienmeden, anlaşılır ve sade özden gelen sesi çıkardık, nerede bunlar sayın kuzunun bu topiğinin başlarında, o olmasa bu seviyeye getiremezdik birikimlerimizi ve bu yüzden çok saygın bir yeri var bende,...

şu dolar fiyatına bakın bu düşmüyor dimi, ülkede dolar sorunu varmı yok, ne var cari açık sorunu var, ödemeler dengesi problemi var, istihdam sorunu var, bunlara bakan varmı yok, yani bu nedemek bu açıklar bir şekilde sorun ve tehdit oluşturmuyor, yani biz bunu görüyoruz hissediyoruz ancak finanse ediliyor, bunu demiştimki ağa üzerine tül giymiş dolaşıyor, bedeni görenler basıyor cörte, çünkü beden cötlük beden, ama tül işi götürüyor terste bırakıyor,.... Bir başka yazımda bu adamlar kriz öncesi 1.200 dolara yakalanmışlar krize, şimdi dolar 1.56xx buradanda hesap yapılabilir, hedef için ve gelişmeler bunu destekliyor, dolar çıkıyor, bunlarda çıkıyor, elbet bir nokatada sürdürülemez olacak, fakat bu onların noktasında bizim deyil, öte yandan coniye baktığımızdada bunu görüyoruz, oarada da dxy artışına rağmen yükselen py ler var,10 yıllığe rağmen, bir başka yazımda bunlara sınırlar koydum, üst sınırlar, deddimki buraya kadar normal ama bundan sonrası problem, hepsine koydum,....

Sonuç korelasyon bu,.....üsküdara geçiyorlar büyük abi öncülüğünde orada obama yıkılmamalı burada malum, üsküdara geçmek zorundalar buna mecburlar,....

Sonuç: Bir şeyden herşey her şeyden bir şey,....
    nuhun gemisi varya nuhun gemisi, hani her canlıdan bir tane alıp en son fırtınalarla boğuşup ağrı dagına oturan, işte ağrı dağı işte efsane, nuh kim dersiniz, ........

16. 8 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

saygı duyuyorum ancak, 67775 için çok vaktimiz olacak, nedenlerini paylaşmıştım, 66725 altına iner ve kalırsa ben o zaman döndü derim,
    bunun dışında en azından yatay yaparki, 67775 ten bir kaç kere satma ve alma fırsatı yakalrız diye düşünüyorum, şimdi ilk vereceği satış sinyali zaten fake olacak, bu 30 dakikalıkta böyle,.....
    30 luk bu fake sinyali, 525 yeresinden verdi, bundan sonraki sinyaller gerçekçi olacak,

18. 4 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    933
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    25.559
    Toplam Teşekkür
    4.213 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı makinist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle...Bu iş artık para kazanma olayını aştı...Aleni olarak bir şeylere,bir yerlere destek atıyorlar...

olan bu...vetanın bütün kalaları zaptedilmiş,bütün orduları dagıtılmış....anayasası ihlal edilmiş...akla ziyan bütün hareketler sergilenmiş olabülür....

bu şartlar altında dahi....vetan evladının tüm görevi....bu deyyuzzu donuna kadar shortlamaktır....nasılsa bahar geldi....hevalar sıcak artık...donsuz kalsak dahi....şerefimiz bizdedir....
    baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....

20. 15 Kullanıcı jani tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    933
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    25.559
    Toplam Teşekkür
    4.213 Yazısı Teşekkür aldı

guzu gariii....ölümünedir.....

ben dönmezem dönen dönsün yolundan....
    baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....

22. 11 Kullanıcı jani tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    2.026
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    207
    Toplam Teşekkür
    63 Yazısı Teşekkür aldı

Hoşgeldin kuzu'm...

24. 4 Kullanıcı makinist tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri