Uzun araştırmalar sonucu Lehman Brothers'ın niye battığı ortaya çıkarıldı.
Batışı tüm dünyayı krize sürükleyen yatırım bankası Lehman Brothers'ın Matrosk programı yüzünden battığı anlaşıldı. Araştırmalarda çıkan sonuca göre piyasalarda Matrosk ile yazılan sistemler yardımı ile oynayan LB yatırım departmanının sürekli değişen çubuklar, kaybolup tekrar ortaya çıkan sinyaller, tam piyasa hareket ederken donan ekranlar yüzünden büyük kayıplara uğradığı belirtildi. LB'ın sahibi David Hasselhof'un, "Keşke Metastock kullansaydık" dediği öğrenildi.
-- Mötröks Haber --
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Daha yazdığım enstrümanın yazdığım zaman dilimi haricinde yamulmayan bir sistem yazabilmiş değilim patron... Bana göre değil bu iş anlıyorum yavaş yavaş... Histemle devam o zaman ne yapah...
Long'lar full'lendiğinden zero işlem diyemiyorum ama long devam... 67,125'de flat'lerim...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
çıkışın bu seviyede bu kadar güçlü olması akla trend sonu
ihtimalini getiriyor..patlama ve çöküş.....rally ve crashhh...
ölüm güzelliği............
ancak burası vob.......çıkış dahada devam edebilir.....dönüşü görelim...
o zaman yükleniriz............
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
ne la bu birisi puan pazarlığı yapar birisi saat pazarlığı. sabah da hexa soruyo özelden, abi 30 dakkaya 66.500 görür müyüz deyü.
heee sekreterdi bu zaten yarım saate 66.500'de sana randevu verecek. tübe tübeee..
anlaşma mı yaptınız pela'yla 67.700 görmeyecek diye.![]()
yaw en basit örneği 63'lerdeyken 65bin mi görecek, gülerim buna diyen bi arkadaş vardı, nickini hatırlamıyorum.
umarım o arkadaşı pela çok güldürmeden stop yapmıştır...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Zaten garanti 6 85 yıllık zirvede üstüne atarsa bende long olurum alsınlar 6 85 i bakalım vobu almaya benzemez,iş c önemli artık buralarda
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri