long gözüküyor
long gözüküyor
günü 66.5 üzerinde kapatabilir...
EMA dedikya stro..ayrıca konu EMA olayı değil NEMA olayı..Önerme şu;
- Öyle 3 adet MA vardır ki, bunların periyotları arasındaki ilişki birbirlerinin 4 katı olması şeklindedir ve her tip MA da, çoookk anlamlı sonuçlar ürtecek bir baz periyod bulunabilir...Yani EMA da 7-28-112 dir..Ama SMA da 5,20,80 dir gibi...İnanmazsan dene bak...
neden 4 sorusunun yanıtını SAZAn gorcıs a vermiştim..gerçi ikna olmadı amma![]()
Vob Yorumsuz salt kanalİzasyonz
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
çok samimi yazıyorum;
-Sistem de histem de şortta...Eyle bir hissiyatım varki, ya bugün ikisi de tarihi bir gol yiyecek ya ikisi de tarihi bir gol atacak bugün...
şşş eks,
nooldiiiiiiii nnoooldiiiiiiiiii
kına elinde mi kaldiiiiiiiiiii
kına elinde mi kaldiiiiiiiiiii![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Ben o teoriden biraz şüpheliyim patronaj... Fibo sayısı olmayan sayılardan (örnek: 4, 112) biraz kıl kaparım ben. Büyüklerim böyle öğretti bana.
Misal şu sistem komisyonlu olarak hiç de iç açmıyor.. Ahanda test sonuçları ekte...
AL
mov((H+L+C)/3,opt1,e)>mov((H+L+C)/3,opt1*4,e)
SAT
mov((H+L+C)/3,opt1,e)<mov((H+L+C)/3,opt1*4,e)
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
eski bir vob sözü derki, erken toparlayan DJ den boğalar, erken çöken DJ den ayular korksun.....VOB çöksün 1 milyon çiçek açsın
Bir toplantı arası daha.
Sazan Classic LONG'a geçmiş. Way Canına.
Absolutely, Very Very Non Müsterih.vvvvv
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri