Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Bu arada, USD/TRL olmuş 1.5449... Unlim'e bir gıcıklık yapsam mı yapmasam mı diye düşünüyorum... Pişman eder beni sonra diye korkmaktayım...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
stro, teorik olarak çok mantıklı bir yaklaşım.
emmeeeee,
1-bu kadar globalleşmiş bir ekonomik ortamda hiçbir parite/emtia, bir diğerinden komple bağımsız hareket edemez.
örnek: şili depreminde, şili bakır üreticisi diye bakır fiyatları tavan yaptı, peşinden "ulem bakır bitti, iletken olan altın ve gümüş de alalım" dedi millet.
2-velev ki bu kadar bağımsız hareket eden 4 dene parite bulduk. uygulayacağımız sistemin (forekste sistem yazan hemen hemen her vatandaş, sisteminin belli paritelerde daha iyi, diğerlerinde ise daha kötü bir performans sergilediğini açıkça yazar) başarısını istatistiksel olarak tutmadan o işe soyunulmaz der ben.
şu anda dediğini demo hesbında yaklaşık 20 gündür uygulayan bir arkadaşım var. bikaç gündür görüşmedim. görüştüğümde bir feedback alayım, paylaşırım burada.
bu arada da dediğin bağımsız emtia/paritelere bi bakayım. belki bişeyler çıkar.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
on the way i think .. stro patro longda olunca müsterih olamıyorum .. üvvv![]()
2013,00
limit,
senin USDYTL direnci badem olmuş hee..stro demeye utanıyor ben diyeyim dedim
Toplantı mevsimi.
Sazan kaçar.
Kalanlara Bol Kazançlar.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
bahsettiğim seviye, 2 ayrı direnç ve bir adet pivot özelliğinin yanında, saatlikte oluşan büyük bir TOBO hedefiydi ve vurdu.
önümüzdeki 15 dakika ne yapacağı önemli. saatlik bar dediğim seviyenin üzerinde kapandı ama çok kritik bir sürede kapandı. yani son 5 dakika kala aldılar o seviyeye.
sözün özü, henüz kırıldı demek için erken.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
.........
yyşd
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri