65.950 altındaki kapanışlar şortlar için avantajlıdır...
65.900..ve 65.950 bugün önemli iki yer......
65.950 altındaki kapanışlar şortlar için avantajlıdır...
65.900..ve 65.950 bugün önemli iki yer......
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
şimdi dışarıya bakın birde bize bakın bumudur hakkımız......tek yönlü bir borsa...cort yasak deyin olsun bitsin....
sokağa sırt çevirdiler ve burası asla düşmemeli, ilüzyonnnn
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Ayular neden kızıyoolar annamadım pasta cörtten yana
is efg döçee cört
ml cs löng
pasta 1000 cört diyor aps +7000 demekki pala cörtlemiş
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
şortların yarısı 65.800..den kapatıldı....
diğer yarı 65.200..de bekler...
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
EKSPER....
bu direniş şellele direnişi....düden ula düden...acaip dürtecek....
ilk işlem yerimi degiştirdim...65 500 degil artık...bozo nun yazdıgı 65 200 de ilk 1/4 ü sunarım....gurgusun üçün....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
dikkat edin....
4100 puanını alıp cebe kodum...sonra beni terse getirdi...bunu 1 gurus vermedim....gıvrandı...sızlandı...agladı...direndi ....kapik alamadı benden...paraları cebimde....elimdeki yeddi ceddimle short oldugum poza göz dikmiş....
guzu getir ver....yoksa üçün birini alırsın diyor....bende gülüyom....donunu alacagım...oda biliyor bende biliyorum....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri