dayanamadım 450 bastım cörtü, sabah aklıma geldi, denge yeresi, neydi 550
600 çıkmıştım, vurdum 450 den aşağı, aperatiflerle,
dayanamadım 450 bastım cörtü, sabah aklıma geldi, denge yeresi, neydi 550
600 çıkmıştım, vurdum 450 den aşağı, aperatiflerle,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ZÜhtü marjinci bozo dayıya selam eder, tikkat etsin iki kere marjin yirse dokanır ehehehhehee
kırlangıca sormuşlar nasıl uçuyorsun diye, kah altından, kah üstünden demiş,
yani hesap şu, bu pala ölçer varya bu şimdi palacısından açılıyor, bu bölümde ağamada bir haller olur, 1000-2000 puvanlık, düşmezde çıkmazda, gezer, cörtçü bırakır longçu bırakır, sonra birini doğrar,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
alan 5041
satan 5041
demek ki bu günlük bu göstergeden bi halt olmaz...
saatlikler sat devam ediyor..
bazıları alsam mı almasam mı diyor...
zuhtüü
yaktın kuzu ve ekibini...
66125 alışlarım gelmediği için.. bu gün eylesine çalı dibi takıldık...
bu pala bi tarafa 500 puan basmadan günü kapatmaz..
bugün mama yok usaglar...hep zötünün yüzünden...
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
Zühtüü %15 seviyesinde gayretli rahat özgür 600den remzi palaya devrettiği malları nirden alsam diyipduruu, testereye gelmez zühtheç sevmiyy bu testereyii, zühtüü trent seviyy 700-850yi ni zaman geçcek diyip bakıvatırr zühtü 3 gündür aportta apartta bekliyyy pala eyırlayns rötar yaptı zebep kapatma virüsü
Quzu hocamm löngçüü sevmiyler burda? beni hiçç sevmiylerr
Emme ben yoncadaki amiraldeki alımları seviyimmm
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri