Long'lar flat... Karın azı çoğu olmaz... Yönü anlayabilene dek flat devam...
Long'lar flat... Karın azı çoğu olmaz... Yönü anlayabilene dek flat devam...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Aslında basti bir kural var buna uyuulmuyor işte. Karın üstünde oturacan, zararı kısa kesecen, bu kuralın üstüne yoktur![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Kurallar değişti şebek gözünü açtı ilk hedef 67025 sonraki hedef 70175 hayırlı uğurlu olsun Selçuklu patrona hediye olsun hem müsterihim hemde değişik duygular içerisindeyim! Şu hazırlılarımı tamamlayım benim sistem fx de güzel çalışıyore gavurların parasını yiyecem unlimitednen sayacaz paraları!
Patron ben o kuralı ne zaman uygulamaya kalktıysam elimdeki karı komple geri verdim bir de zarara düştüm... Zararı kısa keseyim diye çıkınca da ben çıkar çıkmaz gelip beni kara sokacak noktaya çıkıyor... Şimdi kar cebe yakışır metoduyla oynuyorum kafam rahat... Bu kuralı layıkıyla uygulayabilen varsa bana da anlatsa keşke bu iş nasıl doğru yapılır...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
300 flat 325 deneysel long ...yakın istop ve reverseli .. . düşmez lem bu ralli .. üvvv ..
2013,00
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri