endeks....53 000 i savunacaktır bi süre....onu kırdıgı an...65 500 deyiz....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
347 milyon para harcadı ve dünki dibe indik...onu biraz deldik...66 175 di...az önce 66 125 yanmıştı....bu iyi...yeni dipler yapıyor...
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
bugün....günnük dibi gün içinde yapıp...kapanışa dogru yukarı gelmeli....kapatma davasından korkanları bu gün içi dibde halledeceklerdir....
işte o an....biz yırtarız....
hedefim tek....4100 puan kar cebimde 65 500 de short yakaladı beni....67 400 lere gitti vermedim....şimdi...basabas çıkarsak....yeniden furusacagız...ve 4100 puan kar cebimde olarak....
ZARARSIZ YIRTMAK....büyük kardır....
66 000...gel yawrum gel....benim param sana haramdır....
züht...
zaiat var mı lem.....
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
Selamın Aleyküm... Hayırlı cumalar...
Herkese hayırlı ve bol kazançlar dilerim...
Quzu hocam dün yazdım kapatma davası midede problem yapıpduruvatıı onden olcek gari ölü taklidi yapıpduruvatırım
%10 düşecez gibi senaryolarım hazır riskilen işim yok peraylen işim benim
deliganlılara da tavsiyem riskleeene kontrol edivesinler kar edilir de sermaye edinmek zor bu zemanda
Baskılaaaa baskılaaaa palaaaaa
nereeee kadarrrrr palaaaaaaaa
yappp dibiiii bitsinnnn palaaaaa
götürr bizii 70eee palaaaaa
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri