susadım az bi water lo..sıkıldım ayrıca
susadım az bi water lo..sıkıldım ayrıca
Şu çizgiyi badem ederse sistem sinyali falan beklemem short'lardan çıkarım... Nitekim gitgide boğa bayrağı görünümü alıyor amcamız...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Beklemene gerek yok... Sazan verdi geçen yöntemi... Sistemini XAUUSD üzerinde dene, sağlamlığını anlarsın...
Ekte benim opt'lu diye güvenmediğim sistemlerden birinin VOB'daki performası ve XAUUSD'deki performansı...
Bak bakalım seninki nasıl? Seninki de böyleyse VOB'un son 4 ayına özel sistem yazmışsın demektir.
Değil ise ayakta alkışlarım.. Amuda kalkalarak bile alkışlarım...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Ben oyunu farklı oynuyorum artık! Günlükler alda saatlikler sat vermiş versin bakalım maaliyet 65000 canım yanmaz AMMAAAAAA buradan günlükler böyleyken saatlikler döner al verirse (Kİ beklentim bu yönde) PY'nin kabak oyacağını eline aldığını söyleyebilirim! Pekde Müsterihim!
YY LONK DEVAM ULAN!![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
boz babaaa'
Nerdesin baba,günahlarını ödeyemedinmi,ben ödedim...haydi gel...sensiz dadu yok...
Bu çakallar donumuzun boyuna kadar biliyorlardarenginide biliyorlarmı bilmiyorum...sen ne dersin...
Bu yeldeğirmenlerini nasıl yıkacaz.....seni çok donkişot gördüm...sen bilin gari....![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
225 filat +400 pıvan ve yemek
yannız benim sözüm bering boğazındaydıgemi seferleri durmuş artık başka bir bahara
çirfin çirkinmiymiş..yok lem değil bence...çirfin çirkin deel çirfin dir bence..ehuheuhee..iyi gızdı yaw çirfin neden gelmiyor üwww..
unutmadan..pişman olacaksın günün birinde
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri