büyükler küçüklere bu gün avcınızı yalarsınız diyorlar 2-3 kademeler tek tuş .
U.N. Ltd.;
ST simülasyon çalışırken gittikçe artıyor görünen getiri rakamının heyecanını yaşamayalı kaç yıl oldu? Peki en iyi getiri rakamı artarken, en kötü getirinin bile yüksek bir değerde kalıp, simülasyon esnasında da düşmemesi nasıl muhteşem bir hisdir hatırlar mısın? EN iyi 100 aonuç arasındaki fark çok az çıkınca gıpraşan mutluluk nassı bişiydir bilirmisinehuheueheuehueue
hadi yaz yaz yaaazzzzz
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
Kabus Kobar Senaryo;
AKşam kapatma davası açılıverir, pazartesi %7-8 eksi açar, cümbür cemaat şortlar, longlar katledilir...Akşam tüm TV kanalalarında parti kapatmayı imkansız hale getiren anayasa değişikliğinin meclise geldiği, ve hükünün gerekirse referomdom a gideceği haberleri pompalanır...Salı günü %5 artı açar....TArihin en büyük katliamlarındna biri olur...uwwwwww
ve ne histem ne sistem bu fırtınadan sağ çıkabilemez
Kazanın doğurduğuna inanıyorsunda,öldüğüne neden inanmıyorsun....![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Madem forumda hareket yok..AAAALLLLLLLL sana anket...BU akşam kapatma davası açılacak mı anketi...temenninizi değil düşüncenizi soruyorum
http://www.voborsa.com/forum/kapatma...61.html?t=5461
Cerphin nerde...yok çok zamandır..başına bir şeymi geldi üwwwwwww......
mentalray nerde, efiksci nerde, nerde herkes nerde bu insanlık..aha ben de kaçtım..hoçikal
dava açılırmı açılmazmı anketi açılmayacagı yönünde katılıyorum.
gün sonu kapanışına pazartesi için 1000-2000 arası gap bekliyorum. teknik olarak.
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri