...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
cathy...ben lafımı ortaya koyarım...beyenen alır beyenmeyen almaz....hadise budur...
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
kapandı....
53 621....hacim 1 135....çok bu...düşüşte hemde....
vob 66 650 de....dün mal alan herkes zararda su an...dünün dibiydi bu....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
vob da...757 milyona çıktı hacim....bu iyi deelll...herkes kol kestiyse...longculardan yandık biz....tepki kor....66 000 civarını sıkı izliyecegim...kıramazsa kaparım...500 puan zaitla....
pala zabahki düşüşte eyi etmedi. lönkçü çıtırları sopalayacam diyi kendi bacağına da zıktı deyyus. öğlen yemeğe inerken gördüm. topallıyodu. şöle yan yan baktı heç muhatap olmadım. ne hali varsa görsün didim.
zabahki düşüş glasik indire gandi zatışı mıydı. yoğsam bindire gandi zatışı mıydı?
ya eli çoğ sağlam bunun korkmi hiçbişiden. indiregandi yapii.
yahutda o da gorkii lönkçü uşağlar gibi zıngır zıngır titrii. zabah yüğsek fiyatı gördü virdi verebildii yire kadar. bindire gandi yapti.
emme ikinci olasılık fazla deel. ilki daa fazla. fişi çekeseğse yani bindire gandiyse zabahki dibin altına inip galacak. yoh indire gandiyse o zeman zabah zabahta kalır ağşama bakalım artık deyip yükselecek.
Sabah alın size fırsat kurtulun dedi kulak asmadık gene zordayız....
epeydir eurusd bakmamıstım şöyle biraz inceleyelim hele...
uzun vade düşen kanal kasım 2009 da teyid edilmiş ve 1.52 seviyelerinden düşüşe başlamışız. Düşen kanal içerisinde orta vadeli yükselen bir kanal oluşumu mevcut(mavi ile gösterilen). Ayrıca bu kanal içerisinde oluşan kamamızda güzel çalışmış görünüyor. 1.3450 seviyesindeki dip hareketini yapıp kanalı teyid ettikten sonra yukarı hareket yapmaya çalışarak 50 günlük HO'ya ulaşmaya çalışıyor fakat hareket güçsüz.
Geri dönüp 20 günlüğü test etti ve onun etrafında dolaşıyor şimdilik. 1.3620 seviyesini aşağı kırarsa kısa pozisyon açılır çünkü güç toplamak için 1.35 seviyesindeki kanal desteğini mutlaka test edecektir.
Uzun pozisyon içinse 1.38 civarında direnç ve 1.3840 seviyelerindeki 50 günlük HO kollanmalı. Bana göre 1.38 üzerindeki 1 kapanış sonrasında uzun pozisyon alınabilir. Çünkü bu durumda 1.40 seviyesi kuvvetle muhtemel görülecektir.
Ayrıca yukarıda 100-150-200 günlükler birbirine çok yakın seyretmekte. Bunada dikkat etmek gerek....
büyük resim böyle diyor. Birazdan resme zoom yapıp bakalım oradada bir şeyler var çünkü...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri