yarın eksi 1000 bence imkansızdanda öte bir hayal....en buhranlı zamanlarda bile eksi 1000 acmadı bu yarının nesi var.....herşey tozpembe....dünya fed in öncülüğünde bulutlara bakıyor...dow un her 20 -30 puvanına 1500 puvan artı yapan bir endeksle karşı karşıyayız...allah sonumuzu hayır etsin...unutmayalımki dow 10000 e geri cekildiginde bile ıslık calıp 68000 lerde asılı kaldı bu endeks....ilk fırsatta kurtulacagım bu pozdan.....dünyanın hicbir yerinde satışa izin verilmiyor.....fed buna izin vermiyor ve anlaşılan vermeyecekte...
Quzuu emmiim palanin acelesi tikkatini cektimi?
acelesi var cünki dow zirvede ve benim neyim eksik kriz bendenmi cıktı ,puvanlarım arttı, ekonomik ve siyasi istikrar var ve hükümet yanımda ben niye zirvede degilim manyakmıyım ben dedigi ücün...acilen zirveye gitmeli öyle yada böyle....işe bakki biz ise corttuz ne dersen de..... ha ha ha
bu arada akşam üstü beşiktaştan hareme vapurla gecer iken bozoya rastladım.....herkese selam söyledi....ne haber bozo dedim önce tanımamazlıga geldi emme sonra cıkardı...vapurda cibicibigibs traş köpüğü,termatak traşbıcağı satıyordu....hayırlı işler, işler nasıl dedim...cok şükür kazanıyoz birşeyler dedi... yakında yanına bende geleceğim ortak işletelim dedim ...olur dedi...ha ha ha
Şimdi ne oldu 2 günde. Karşımızda 2 günde toplam %1 dahi yapamayan bir dow, %2 yapan dax ve %4.5 civarında artan bir IMKB100 var. Dünyada veya Türkiyede ne olduda kudurmuş gibi mal alınıyor 2 gündür?
Daha 2 ay önce raporunda pozisyonlarını kapatacağını söyleyen ve kapatan EFG neden dönüp tekrar 55 bin pozisyona cıktı?
Dünyada bilinenin dışında çokda bir şey olduğu yok endekslerde bunu gösteriyor zaten.
Bizde ne var, IMF var Anayasa değişikliği var yaklaşan seçim var. IMF nin olmayacağının açıklandığı gecenin sabahında sırasıyla çiçeği burnunda tüsiad başkanı boyner, özilhan, konukoğlu, tim başkanı, ITO başkanı vs vs zart zurt başkanları tüm kanallarda zaten ihtiyacımız yoktu, böyle olacağını biliyorduk böylesi vatan millet için daha hayırlı diyorlardı.
Yahu hanımlar beyler etmeyin eylemeyin daha 2 ay önce IMF olmazsa olmaz, şöyle öldük böyle bittik diyenler sizlerdiniz kulaklarımızla duyduk ne oldu da şimdi böyle diyorsunuz? Ayrıca size ne sabahın köründe sözleşmişcesine hepiniz birden TV lerde boy gösteriyorsunuz, bu memleketin bakanı var müsteşarı var onlar yapar yorumu. Siz holdinglerinizde kendi işinize baksanıza! Yoksa geceden birileri size görevmi verdi!!!
Pazartesi-salı ve bugün memleketin tüm bakanları başta bebecan ve şimşek kardeş olmak üzere neredeyse saat başı bir kanala cıkarak yada bir yere demeç vererek IMF piyasaları etkilemez, biz alır başımızı gideriz biz coşarız diyor.
Eh yalanda değil buyrun işte coşmadıkmı! adamlar 5 gündür coşarız koşarız diyor 2 günde coştuk işte. yani adamlar haklı, yani devlet haklı!!!
Velhasıl bu olanları IMF gazıdır, bakın işte sevgili halkım IMF gelmedi ama biz yine coştuk mesajıdır. Sonuçta teknik bir çıkış (tepki-düzeltme vs) zaten mevcuttu, graflarina bakan herkes öyle yada böyle bunu gördü zaten. Ama oyunu bozan bunun 2 günde ve çok hızlı bir şekilde yapılmasıdır bu nedenle piyasa gözüne fener tutulmuş tavşan gibi kalmıştır. Eminim bir çoğumuz şu anda gelinen 67-68 aralıgını graflarında öngörmüştür ama sorun bunun bu hızda olması ve hareket kabiliyetini yok etmesidir.
bebecan ve Şimşek'in 2 gündür söylediği gibi IMF piyasaları etkilemez, coşarız. Yalanmı coşmadıkmı? Daha bunun üstüne anayasa değişikliği var osu var busu var onlarıda siz ekleyin lütfen.
Velhasıl sistemlerimize ve graflarımıza bir şekilde bu adamları eklememiz gerek.
Çünkü Efg de bu adamlar Palada bu adamlar.....
iyi geceler....
aynı kulvarlarda değiliz ama.....
ilk başta zühtü sonrada bu pala.....
sizleri heç sevmedim loooo...
looo bahri bence siz net değilsiniz.....
yarın için öngörün nedir zühtüü....
o nasıl yazı yazmak....tek başına uzunda kaldında yazmayımı unuttun hee zühtü....
bu forum çok hikayeler gördü okudu....hatta roman kahramanları bile var zühtüü...
3-5 güne donu bırakır gidersin sen....çünkiinet değilsin züht
....
yırtık dondan çıkar gibi geldin be zühtü...
bu arada cevap yazacaksan züftücümmm....
bu saatlerde yazarsan sevinirim....tüm yazıları okuma şansım olmuyorda....ah be zühtü....
Zuhtu polemige girmez. Zuhtunun bu topikte 3 baba yazisi var. 64000 kapanista yazdigi ilk uyelik mesajidir 4 rakamli löng mesaji. 2. Baba mesaji quzu emmime yazilmistir tirpan mesajidir. Diger mesajida dun geceyede löng girdigini suyledigi mesaj. Az ve öz. Polemik yok para var. Zuhtu iyi geceler der.
bababaaa zühtüye bak hele....polemik falan....
eyi bakam öyle olsun.....sen anı anına yaz bu topikte ve kazan sana kim ne der ki zati....
görelim bakalım muğlalı zühtü.....
kuzu ile sana bol şanslar...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri