Geçen hafta yazılanlardan Yukarıdaki öldü. %100 B bitmedi. Yukarıdaki derken bundan önce bir kötü sayım verilmişti. O öldü. Allah rahmet eylesin, ayılar severdi.
Netleşiyor artık, geri çekilsekte çekilmesekde B nin bitmemiş olduğu Dow ile garantilendi.
Eliiotun faydası bu, kötü ve iyi sayımda bizi aynı yere getirdi.
Bullish gözüksede aslında sonuçta C ile düşecek bu senaryoda iki ihtimal var.
Ya double zigzag yapacak, ya 5 dalga ile C yi bitirecek.
Double zigzag yapardsa 11100 den soluksuz düşeriz.
5 dalga ile B yi bitirirse önce buradan veya 11100 den 8000-9000 sonra 12000 görür ve 6000 ile ayı piyasası biter.
Bullish sayımlardan bahsetmiyorum bile burada, bunlar hala ayı piyasası sayımları.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
Burada Sayın Larossian'ı tebrik etmek lazım. Teyidi daha erken yerde aradı.
Ben ise yıldızlaşmaya oynadım, yani her yer 19 unu geçer dow geçmez senaryosuna, zordu tutmadı. Tabii öbür ihtmalidi hep verdim. Sp 1168 garantiydi bunda. 1179 bir sonraki direnç.
Halbuki döner dolaşır bu hareket dowa her zaman geçer. Geçti.
Sonuçta rahatlıkla nasd** 2400, sp 1168 gördü.
Vix bugün bollingera değdi. Endeksler vixi biraz gecikmeyle takip eder.
Bakalım bu dirençler geri çekilmeden aşılacakmı.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
China's Fragile Economy, Its Housing Bubble, and What It Means To
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
yakında çinde başlıyacak tshunami dalgaları bir sabah kalktıgında göreceksin tum borsaları yerle bir edecek..
artık yolun sonuna gelindi..
crashh tum hızıyla yolda..![]()
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
sen mi? piyasanın, piyasa mı? senin tersine gidiyor anlayabilmiş değilim açıkçası. Açık uçlu ifade etmektense daha net bi yaklaşım ortaya koyman daha uygun diye düşünüyorum. Sonuçta bi beklenti ortaya koyuyorsun ama zaman olarakta bunu netleştirmelisin bence.
As soon as posible gibi olmasın diyorum kısacası.
Kafamdaki 10750 idi, 17 puan geçti namussuz Dow ve geldi attı aşağıya kendini 10730 altına.
Kafa karıştımak için herşeyi yapar bu. Amaç fikir vermemektir.
Neyse kapanışa ve hata iki gün daha kapanışa bakmak lazım.
Tepeden kademeli shortları açtım ama diken üstünde 2 gün.
Jelibon.
abi valla dayanamadım artık, ne bu short fetişistliği anlamadımki hayır 3 aydır crrash crash diosun zirvelerden zirve beğen moduna girdik 2 düştükysek 3 çıktık .. tüm bunlar hikaye sen nie illa bi yöne şartlanmış vaziyettesin onu anlamadım longtan para kazanınca cebe girmiomu boğazdan geçmiomu.. bi ideolojiye tutunarakmı oynuyosun herşey bi yana, crashte olabilir ama şuraya misafir olarak gelip en azından bi bakınanları etkilediğini düşünmüomusun..
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri