Yarın sabah avrupa açılışında 67600 leri zorlayan bir vob görürüz, 67000 altına sarkmamak için ellerinden geleni yaparlar, ikinci seans açılışıyla beklenen düzeltme düşüş olur![]()
Neden?
Mc yiyenleri bekleyecekler, daha sonra düzeltme, oda en fazla 65500-66500 aralığında biyerlere kadar iştesonra haberler, ani coşkuylar, korkular, 66000-68500 arası git geller derken bir gün gümbürtü kopacak
Nisan ayına girince
saygılar.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Meltalray & Multipass Reloaded kolkola hakka yürüyebilirler sevgili şortcu kardeşlerim..üwww
eüzüü...tahvil faizi düşüyor ..usdytl düşüyor..helva yapsana way ay helva yapsana
Shortlar kapandı
Geceye flat![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
bence eger bır dusus olusacaksa bu vade sonuna 3 gun kala fılan gerceklesecektır.. bundan onceklılerde hep boyle oldu.. o sure boyunca yataryda yavas yavas yukselırken aga elını bosaltacak pıyonları yerlı yerıne koyacak.. en sonunda şah mat diicek.. yok oyle beles dusus sankı.. esefle ızliyoruz
belkı de ulan bu sefer en tepeden kapatam der bı bakmısız nısan vade 70000 ustunde uzlasma .. piuvvv nasılsa uzlasma gunune kadar tutarsa sorun yok.. uzlasıyo herkes kapanıyo kontrat.. tas atıcakta koplu mu yorulacak zaten soydu pıyasayı her dalgada.. peeehh..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
asteton patros.
GBP/USD şortlardan 50 pip cebe.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
hala shortum belkide bu son shortum olcak geceyede short,bu gece uzun olcak
350 stop reverseeeeeee....
--Eksiklik Kendi Özümde--
67.525 okey de, 67.175'e zaman kalmadı.
hadi leyn. biraz çabuk...
millete de yazık şortta bekleyenler var. adamlar kasıldı. onlar da rahatlasın azcık.
üvvvv..![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
sibob kapanışıda long yapcek
yorum yok long devam
emman dıkkat edın sibob long diye long yatan felam olursa yarın gaplı dusus felam olur uzulurum sonra... bana fazla koymaz cunku sibob 64150 yeresinden bevri long
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri