67950 birinci tur hareketin sonlacağı yere olark duruyor, bu eğer tükeniş yükselişi ise ki öle görünüyor, 67950-65525 sonrası(belki), 75 deneyeceğini ön görrüyorum, py terstedir, ülke gündemi ve takvim palanın cebindedir,
67950 birinci tur hareketin sonlacağı yere olark duruyor, bu eğer tükeniş yükselişi ise ki öle görünüyor, 67950-65525 sonrası(belki), 75 deneyeceğini ön görrüyorum, py terstedir, ülke gündemi ve takvim palanın cebindedir,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
60 lık hareketimiz devam şimdilik, 750-550 görebiliriz,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
guzum da tırstığına göre vaziyet kel demektir...
takaslar dengelendi...
grafikde 67150 ile tam kanala çarptı..
üstünde 67700 var..
ya burdan yada 67700 den döner diye bekliyoruz..
yoksa bu topği kapatıp dağılalım..
dow...acılınca...kesin önce asagı gidecektir....o anda....bu 66 000 yı asagı kırar....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
dow cuma degeri önemli....eger cumayı yüksek kapıyacaksa...triple üçün...bugün kasıtlı göçer....degilse bugün çıkar....cumaya kadar göçer....10 550 ye....
gıvrak...oynak....narin ve seksi olmalıyız....hangi gacı bizi görürse bu üç günde....ikircikli olmalı homomu...hetoro mu diye...
hadi bakem...omuzdan omuzdan yawrularım....
az önce bozoya tanga giydirdim...ele yakıştıki...degme dönme heva kalır yanında...
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
s&p için öngörüm 1200 sonrası 1237 dir, 1200 de yorgunluk atacağını düşünüyorum, bu bizim için 67950-65550 yeresi olbilir, ama şunu unutmayalım, bu imf siz senaryodur, diğeri denendi, tükeniş yükseliş sonrasında, dolarda çiçekler açacağını düşünüyorum, bu avronun 1.25 yerelerine denk gelecek, 1.25 avrao klasik anlayış olarak 2003-2008 denge noktasıdır, bunun altı dünya krizidir,......
düzeltme hayırlı uğurlu ossun ahaliiii shortlarınıza talibimmm yavaşş yavaşş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri