dünki kapanışın...1200 puan üstünde....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
Quzu hocammm kar almaya başladım.%45-60 arası löngtum sabahtan, 67 üstünde kademeli olarak verdim epiyce %35 löng devam. %20 löngun altına inmem 2000 puan düşsek bile kalan %15i de öğleden sonraya kadar verebilerem noktaa
aferim zöhtü....bari birimiz tokatlıyor....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
hocam benim takkasss analizi diyorki buralar eyi zühtüü biraz daha hafiflemek için deyipduruu
Hocam korkum 2000 rallisi gibi soluksuz bir ralli, ben o zamanlar çoccuktum katılım sağlayamadım, öyle 1 haftada 2-3 e katlama imkanımız olurmu diyip dururum, bizim uşşaglar palayı halletme işine dalarlarken, pala pek güzel tırpanladı, uşşaglar yerelendi feççi. bagıyomda cavur borsaları pek güzel görünüyo bununla yukarı sürerseler 67500lere gidermiyiz diyom da benim zistem gereği tokatlecek peh mal galmadı, %35 löng pek bi ehemmiyetsiz galıvedi şimdi
Şimdi yabancı takasları vereceğim, matriks verilerinden derlenmiştir... beş büyük banka...
akkız, mart"09 dan diğerleri subat"09 dan itibaren, varın değerlendirmesini siz yapın... cubuklar takas oranları, mavi çızgılar fiyattır...
![]()
BU ACEMİNİN yazdıkları FİKİR beyanından İBARET OLUP, yatırım tavsiyesi olarak algılanamaz.... algılamayınız...
BU ACEMİNİN yazdıkları FİKİR beyanından İBARET OLUP, yatırım tavsiyesi olarak algılanamaz.... algılamayınız...
150 ve 175 den ek yaptım, 66775 içün,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
imageshack.us acılmıyor..açılınca göndericem..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri