dolardaki düşüş için yorum yapabilecek var mı ? bu sogumaya bırakma eylemi biraz daha sürecek gibi görünüyor özellikle fed kararı sonrasında.. bi taraftanda algılar dolayısıyla cok ucuz gorunuyor gozume dolar...
kıyıda kosede konu ıle ılgılı analızı olan varmı kı acep![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Bence dolar saatlik grafiğini aç, iki hareketli ortalama kesiştir, bunlar tekrar yukarı kesişmeden long'lama. Emin ol bu dandik yöntem bile sana fikir verebilecek herkesin görüşünden daha isabetli bir hareket olur.
Dolar da dahil tüm piyasaların geleceği ile ilgili şu an bilinebilecek herşey fiyata dahildir zaten. Kimsenin kimseden fazla bilgisi yok. Grafikte göremediğin hiçbirşeye güvenme derim. Şahsi fikrimdir, doğru bir görüş olduğunu iddia etmem, ama ben olaya böyle bakarım...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
günaydın..kayıpta olan arkadaşlarıma metanet ve sabır,kazançta olan arkadaşlarıma da soğukkanlılık ve alçakgönüllülük dilerim..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
EFG nin bugunku tavrı sanırım esas nıyet hakkında bıze bılgı verecektir.. dikkat etmekte fayda var.. gorudugm kadarıyla bı mıktar satıs yaptı..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
Sabır eden derviş, muradına ermiş.
Shortçu arkadaşlara geçmiş olsun. Daha çoook veririz ve alırız.
Bol Kazançlar.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri