ilginç bi gün olacak..
kapanış kimsenin tahmin etmedigi bir yerde olabilir..
![]()
ilginç bi gün olacak..
kapanış kimsenin tahmin etmedigi bir yerde olabilir..
![]()
Tecrübeli
65,200-300 aralıgı, 65,550 ler direnç konumunda bende... üstüne kayması 66yı getirir gibi... aman zarar toleranslarını iyi ayarlayalım... benim kanaatim, gecen haftadan beri tekrar ediyroum ama, slow olunacaksa da uzun yönünde olmak lazımdı..bu noktadan sonra o da zor...
BU ACEMİNİN yazdıkları FİKİR beyanından İBARET OLUP, yatırım tavsiyesi olarak algılanamaz.... algılamayınız...
güzel blok alışlar geliyor degerli dostum ve
kırmızı güzeldir, özellikle kan kırmızısı...
bugün öyle bir görüntü yarattıki zannedersin hedef gökyüzü......acaba öylemi???????
Almanya malıye bakanı: Yunanıstan'ın ıflası ongorulmuyor
-matrıks-
kapattı....52 680...hacim var....972...
bunun devamı zor....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
30 lukta 65 üstü al konumu, altı sat konumu, önerim daha ziyade satış sonrası alış yönünde katılım,
dizilişim 375-775 arası lönk yönünde, 65050 -275 375 short yönünde,
30 luk ilk oluşan olacağından bu deyil ana yön dikkate alınmalı, yada az
çorba yapılmalı,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Efg yi gözden kaçırmayın, bu şimdi garanı devreye soktu, bu bir işaret, bir ilerleme, bir iki günde sürebilir, bu günde olabilir, tahminim diğer amcalar yukarıdan usul usul cört pramitliyorlarken bu amca py yi, ky karşı tutuyor, gaydırı guppakta katliam yapıyor, ne güzel dimi, ....vay anasını,
yükseliş için 65-65525 arası çok önemli, burası bir önceki aralığımız, bu nedenle burası algılatılacak, eğer cortları buradan çözerlerse katliam olur, .......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
65 150 tepeydi....526 milyon....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri