kitabenin bir cümlesi de, "çevrenizde borsacı mühendis, borsacı öğretmen, borsacı... diye anılmaktan çekinin" der.
bunu da çok beğenirim.
bu bir tercih meselesidir.
borsacılık mesleği olan adam yok mu. tabii ki var.
ama bir keresinde bana gelen "kazandırdığının üzerinden komisyon alırsın" teklifini, "maaş artı o önerdiğiniz komisyonun yarısı" karşı teklifini sunarak reddetmiştim.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Goçlar yiğitler..öğleden sonra uzun bir süre yokum 5 gibi dönerim tahminim...yukarıya long kavır emirleri yazdım...Treyiling istop u da pırokere dembihledim...bol şans hepinize yavrişler
geçimini işinden sağlayan bireyler akıllı yatırımla çok daha fazla para kazandıklarını gördüm...
--tanıdığım 3-4 kişi var...borsayla ilgilenmezler..sadece büyük hisselr 1/3 fiyata gelince alım yaparlar....mesela garantinin zirvesi 6.60 ise 2.20 den alım yaparlar...
ve 3-5 katında satarlar...kural bu başka yok...
son 10 yılda 3 kere olmuş.....başta 10.000 dolar sermaye olsa...3 hareketle 3-500.000 dolara yakın eder...(bileşik kar)..ne ekran ,ne tv,ne de seaans...strestsiz kar var...
ilerleyen yaşlarsa ,hayatımı bu ekran başında çürütmeye niyetim yok..kocaman hayat geçince arkada,güzel anılar olamalı...benimde ilerleyen zaman için hedefim bu...
şimdi zaten günlükteyim 8 şubatdan beri no işlem long devam...amma ilerleyen zamanda sadece imkb hisse olacak..
vob günlük ...dün göndercektim bunu ,ama 750 nın altına verseydı aşaıda ex olurdu...bugün üstünde tuttuğu için gönderiyorum...gayri yukardaki hedefini de siz deyiverin...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Borsalar Nisan ayında düşüşe geçecek, o zamana kadar bizim gibi piyasalar sert yukarı ile longörleri bitirecekler, verecekler coşkuyu, sonrasında Nisan ayı le birlikte bizim gibi borsalar kamikaze dalışına geçecek, bu harekette biten yatırımcı para kazanamayacak, daha evvel hep böyle oldu, bu seferde tarih tekerrür edecek ve düşüş evvelinde bitirme stratejisi uygulanacak, başarılıda olacaklar
O yüzden artık uzun yatarımdır![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri