Nereye gevşerse gevşesin ben artık uzunum, bu kadar çok kısacıya para kazandırmayacaklar anlaşıldı.
Akşama fed faiz kararı varmış, yurtdışıda düşmüyo, bizimki ver elini 69000 yapacak bence, bu hafta uzunlarla bekleme kararı aldım, kısalar fena zarar yazdıüvvvvvvvvv
üvvvvvvvvv
Uzunum leyyyn, alın yukarı götürün istediğiniz kadarüvvvvvv
![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
yaparsın sen. işler yoğunsa ara ver patron. piyasa kaçmıyo.
dayak yeme pela'dan. en büyük dayağı böyle konsantre olamadığımız günlerde atıyo bize.
senin ilk kez bu kadar beklediğini görüyorum bir pozisyonda. kötü tuttun...
halbuki proceksiyonu da vermiştik ama...
gerçi VOB yapmayan adamın proceksiyonundan noolacak di mi.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Bugün akşama doğru alışlarla 66500 üzerinde kapanış olabilir.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Her ne şart altında olursa olsun 65700-65900 üstünde bırakın short pozda kalmayı kesinlikle short denemesi bile yapılmaz, tehlikeli bir çıkış durumu var görülüyor, bakalım nöörecekler, oralara daha var gibi görülebilir, hızlı hareket planlanıyor olmalı, saygılar.
Hun İmparatoru ATİLLA
Bir unlim projeksiyonu ormanda on vob'cu projeksiyonu güncündedir derler...
Bu arada iş güç çok yoğunlaştı yaw... Ekrana göz ucuyla bakıyorum, foruma nadir girebiliyorum... İşi gücü bırak akşama kadar piyasa takip et diyor içindeki şeytan... Asıl yapmaktan zevk aldığım iş bu benim... üvvvv... ühü ühüüü....
Cumadan beri işlem yok long devam...
herkese merhaba...müşteriden giremedim...long dewam...bu 4. gün...aynı poz 2/3...örümceklendi walla poz...tozunu almak lazım...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Ralli ralliii ralliiiiiiiiii
Bir haftada 65000 den 64000 e zor düştü, bugün bir saatte 64000 den 65000 e ulaştı, bu harekete pala açık bariz uzundayım çizerim diyor![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
eksik olma stro. şaka da olsa kulağa güzel geliyo.
demek ki hepimiz aynı dertten muzdaripiz.
bi ara çok ciddi para yaptığımda kendi kendime dedim ki, "istifa et lem, manyak para yapıyorsun. işyerinden aldığın maaşı yevmiye hesabına vurduğunda, aslında çok zarardasın. çünkü o kadar mesaiyi bu işe ayırsan demek ki servet aya varacak."
o sırada peladan öyle bir tokat hatta ne tokadı, upper cut yumruk yedim ki, kendime 3 ayda gelemedim.
her işte bir hayır vardır diye buna diyorlar işte.
o tokadı yemesem, belki istifa etmiş, arkasından bir de o tokadı yemiştim.
![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Derinlik gören arkadaşlar , spot a para girişi ne durumda gösterirlerse iyi olur..
hedefi 65525 bugün için
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri