64 950 ilk bölüm short....
64 950 ilk bölüm short....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
hoşbuldum makinist kardeşş, dün gece ilk mesajımda yazdığım gibi 4 haneli bi longla geceye girdiydim ve 1000 puan bekliyordum %20 kadarını verdim kucağına palanın. beklentim hareketin sert devamı ama düzeltmeleri alım fırsatı olarak kullanıcam nasılsa shortçu kaynıyo bize bişey olmaz.
walla kuzum bende aynı yerden vurmuşum şortu...
grafik analiz...
64650den dönerse yukarı devam...
dönmezde aşağı süzülmeye devam ederse...
önceki kanala girecek..
beklentim.. yukarı basacak.. nedeni..
şort 7333 adet
lonng 3333 adet
şortcu kıyımı bitmeden MC ler çalışmadan dönmeyecek gibi...
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
Hocam sistemci uşşaglar bence daha yeni farkına vardılar olayın vehametinin, çünkü pastaya bakınca sistemci değil efg palasının karşı bacak palası garantiyi görüyorum. hocam 675-025 arası işlemler sistemci uşşaglar ya uyanamadı yada manevra imkanı tanınmadığından tavşan modunda izliyolar, zaten dikkat edersen 850nin altına kaymıyor eeeee o zaman sürrrr pala...........
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
65 000 deyiz...hacim 446 milyon....
slow trader olmaya hazırlanıyorum....vakti geldi....bu hafta....
bunların niyet kötü gibi... bugun buraların üstünde kapanırsa, hedef 66 üstü..sonra 67,500, sonra 68,800...bende görünen budur... oluşuma iyi konsantre olmak ilazım... işi 66 ya bugun de bağlayabilirler tabi... tikkat etmek lazım.... aman deyim....
BU ACEMİNİN yazdıkları FİKİR beyanından İBARET OLUP, yatırım tavsiyesi olarak algılanamaz.... algılamayınız...
maliyet 64725...10/2 deyim...bekliyorum...... uzun ara sonra ilk kez zarara dogru koşar adım gidiyorum....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri