Ayrıca 59000-60000 longlayan yatırımcıyı bozacak bir durum olmadığı noktasına katılıyorum.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
65.5/66 civarına bir atak olabilir... tepe yapısı kayboldu... 63.25 stoploss..
yatay-yukarı piyasa devam etmekte..
Yarın için 64300 stoplu kısa poz açtım.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
bu iş biraz daha uzayacak sanırım.. kısalar bıkana kadar..
tüm bu yatay gidişat orta vadeli bir düşüş trendini başlatabilir, nisan-mayıs 2008 o.v. tepesi ile olan benzerlik halen en kuvvetli olasılık..
olası yol haritası...
63.250 altında geçersizdir..
nisan'08 tepesi ile olan benzerlikte önemli bir ayrıntı da vob günlük grafikte sma(20)'de oluşan lokal dip... dün itibariyle 63.775 ile test edildi...
benzeşmenin devamlılığı için bu bölge takip edilebilir...
ve 6 mayıs 2008 tarihinde sma(20) altında günlük kapanış sonrası şelalenin başlamış olması da bir diğer önemli detay...
64.350/500 bandının geçilmesiyle B dalgasının başlangıcı teyid olur... stoploss 63.700...
vob 15 dk.
![]()
bant kırıldı ve atak başladı... A tepesi 65.5'lerden ilk satışı yiyebilir... kısa için halen sebep yok..
![]()
benzerlikteki son C dalgası devam ediyor.. dönüşü görmeden kısa pozisyon halen sakıncalı..
![]()
12 ve 15 martta takip bandının üzerinde oluşmayan günlük kapanışlarla tepe yapısının kaybolması ve sma(20)'nin destek görevi görmesi 64binlerde kısa pozisyon açmamı engelledi... sonra da olan oldu... açıkçası bu kadar prim beklemiyordum... sağlık olsun..
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri