dizlerim titremeye başladı........
karnıma ağrılar giriyor......
yarın son gün simulasyonumun.............
dizlerim titremeye başladı........
karnıma ağrılar giriyor......
yarın son gün simulasyonumun.............
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Dow açılsın vob 64300 üstünde tutunsun al oluyor, olursa 64600 rahat görülür diye düşünüyorum, saygılar.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
çok feci alım baskısı var gib gibi .. flat izliyorum az bi iyileşme ihtimali olsa fırlayacak yukarı hazır beklıyoda ortada aganın kullanacagı hıcbısey yok.. bence aga bıraz daha shortcu toplayıp en azından bır kez makası (+) degere tasıyıp shotrculara ecel terı dokturecektır dusmeden once.. dolayısıyla sımdılık pek bı short havam kalmadı gari... biraz izleyip piyasayı sindireyim...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
ya zabırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
--Eksiklik Kendi Özümde--
PY uzunda iken bir piyasa nasıl düşmez bunu ispatlıyor sanki. KY'nin gücü bu piyasayı düşürmeye yetmez. KY desteği olmadan PY de piyasayı çıkarmaz. O zaman KY'nin de long'lamasını sağlayacak birşeyler lazım. Not artırımı mı olur, tekrar IMF haberi mi olur bilemem. Birşeyler uydurup fırlatacaklar bu piyasayı yukarı bence.
Çıkıyorum şimdi, geceye zero işlem long devam. Short'lar müsterih olsun ben long'dayken çıkmaz hiçbir piyasa.![]()
kardeş sabır çektigine göre uzunda olmalısın dolar endeksine bakınca uzunda müthiş potansiyel görünüyor ancak önce 62- 63 bandını göze almalısın buralar bana göre kuvvetli olasılık eger oralara gelirse 62500 civarına grafikte net bir tobo oluşuyorki tadından yenmez oralarda bende ölümüne long olacagım
eldeki bir kuş daldaki iki kuştan iyidir
Herkez aynı şeyi düşünüyorsa olurmu?
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri