kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
güzel kardeşim, graflarla olmuyor bu aralar, siyaseti iyi yorumlamamız lazım, orta doğu ve yakın çevresini ABD şekillendiremesse dünya için iyi olmaz, bizide bu anlamda düşünürsek, çözeriz olayları, ben bu konuları bayağı parmakladım, adamlar paraya aldırmıyor bile dedim daha ne diyim bunun üstüne analiz varmı,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
yeni bir topik açalım, adını sürekli soygun teorisi koyalım her gün soyalım, yatayda dikeyde, bükeyde, her zaman her yerde, talan edelim, daş daş üstünde kalmasın,..hı..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
30 luğa 175 den vuruyoruz, altında sat konumu, üstünde al konumundayız, ....
sayın indregandi çok güzel yorumlar yapıyosunuz ve bu yorumları sitede bizlerle paylaştığınız için çooook teşekkürler...
Ab/rehn: Yunanıstan, 2010'da butce acıgının gsyh'na oranını % 4'e ındırme yolunda
-matrıks-
Abd'de sanayı uretımı verılerı acıklanacak
abd'de tsı 16:15'te subat ayı sanayı uretımı verılerı acıklanacak.
Buna gore bır oncekı ay yuzde 0.9 oranında artan sanayı uretımının
subat ayında yuzde 0.1 oranında arttıgı tahmın edılıyor. Ote yandan
bır oncekı ay yuzde 72.6 olan kapasıte kullanım oranının ıse subat
ayında yuzde 72.5 sevıyesıne gerıledıgı ongoruluyor.
-matrıks-
küskü bara az kaldı....cengiz han dow u acacak birazdan....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
Bagıs:uyelık ıcın 2013 yılında olgunlasmıs olacagız
-aa-
haysiyetsiz herif...dow acılışını 64 200 le karsılıyor...buradan korkudan kimse long olamaz....adi şerefsiz...
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri